Ahojte,strašne ma bolí hrdlo,ale iba ľavá strana a aj polka jazyka ,sem-tam pokašlievam a akurát mi ide zub múdrosti tiež na ľavej strane.Možem piť zázvorový čaj s čerstveho zázvoru?Niekde som čítala,že je to nebezpečné a sposobuje sťahy maternice,aký je váš názor?Alebo čo iné mi odporúčate na túto moju divnú chorobu?
Vo 4mesiaci som bojovala so silnym prechladnutim,bala som sa uzivat bylinkove caje,ale par dni som popijala caj z cerstveho zazvoru s medom a citronom. Ked sa robi vsetko s mierou, nemalo by to uskodit.Skore uzdravenie.
@venija Ja nikdy neberem tabletky,lebo od detstva mám problémy s prehĺtaním,hneď ich vyzvraciam.Vždy mi pomohol zázvorový čaj s medom ,len teraz sa bojím spraviť si ho ,lebo som čítala,že vo vysokom štádiu tehotenstva sa neodporúča-sposobuje sťahy maternice.A ďakujem,dúfam,že budem čoskoro fit a nedojdu zajtra nejaký kupači čo ma dorazia 🙂
Baby,to hrdlo bolí stále viac,aj hlas mi odchádza,naordinovala som si homeopatiká Homeovox ,máte niekto skúsenosti s týmito tabletkami?
Nooo ja neodporucam zazvor, radsej si sprav na hrdlo zabaly, hrud si bud potri mastou a daj si cistu plienku alebo teplejsi olej, prejde ti to raz dva, aj na celu noc si mozes nechat, na kasel cibulovy sirup s medom (das do pohara, cez noc postoji a tu stavu pit s lyzicou) a zub si daj vytrhnut, ked ta boli, na to ti nepomoze nic, osmicka je zakerak (injekcie v tehu neskodia) ...nedostanu sa k babatku...
Kludne si ho urob, mne ho dokonca doktor sam odporucil aj ked vedel,ze som tehu. A navyse aj proti nevonostiam mi predpisal zazvorove tablety.
zazvor mozes po celu dobu tehotenstva, jednak na chorobky tohto typu a je aj dobrý na prípadne nevolnosti
daj si do pohara čerstvy zazvor nakrajaný na kocky + platky citronu a zalej medom , z toho si potom zober do hrnčeka zalej horucou vodou a vypi , pomaha to
skore uzdravenie
No bola som dnes u doktorky,robila mi vyter z hrdla a o tyzden vysledky.Nechcela mi velmi davat antibiotika v takom vysokom stadiu tehu a tak pockame na vysledky,zatial len cajiky a 4x denne bioparox :(
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@adka0506 zazvor by sa mal uzivat od 2.trimestra len obcas.Ale ja si myslim,ze ked si urobis jeden,dva cajiky,bude to OK.Mne pomaha na chripku,kedze som tiez tehu cerstvy citron odstaveny,nemiesat s vodou a tak pit