Môžem piť harmančekový čaj v tehotenstve?

zuzuv4
26. máj 2014

som v 26 tyzdni a chcem sa spytat ci mozem pit harmancekovy caj ci nieje skodlivy

zita19
26. máj 2014

Preco by mal skodit? Aspon sa lahsie vykakas.... Vsak sa dava aj novorodencom.

liana111
26. máj 2014

Boze chran! Na to ani nepomysli! 😀 😀

lucka654
26. máj 2014

môžeš.harmančekový čaj sa pije aj na začiatku tehotenstva pri nevolnostiach, ale tak ako je písané na krabičke nie je správne hon pripravovať.zalieva sa 40stup. teplou vodou a luhuje sa cca 2-3 minutky. môžeš pridať aj medík.

dashenka75
26. máj 2014

Jasne bez problémov ja som ho pila celé tehotenstvo 🙂

milota164
26. máj 2014

mozes 🙂

zita19
26. máj 2014

@lucka654 medik? Vsak ju moze zabit!!! Necitas MK? Med je na modrokonikovskej ciernej listine potravin pre tehotne!!! 😀

sissy27
26. máj 2014

@zita19 inak tebe sa ako podarilo otehotnieť, vynosiť, porodiť a vychovať deti "len tak" bez ničoho? 😀 teda okrem mamy, babky, svokry, susedy... ja sa samej sebe občas čudujem 😀 lepšie povedané závidím si, že nebolo kde a kedy riešiť somariny 😀

m_ij_ka
26. máj 2014

kľudne môžeš

zita19
26. máj 2014

@sissy27 Posledny rok sa aj ja cudujem, ze som otehotnela, donosila, porodila, trochu pokojila, nakrmila, obliekla, okupala, vychovala, doviedla k mature a popozkala na celo a poslala zit vlastny zivot dve krasne, zdrave a rozumne deti uplne a celkom bez Modreho kona... Jedine co som mala k dispzicii bol "navod na pouzite novorodenca" knihu Nase dieta. Sem tam som sa spytala mamy, sem tam kamosiek ale inac som pouzivla obsah svojej vlastnej mozgovne. Az ked ten nevedel co a ako tak sa islo pre rady. 7 rokov som detii vychovavala bez pevnej linky. Takze fakt bolo treba IST pre radu. Asi to bolo moje aj ich obrovske stastie. 😀 😉

zuzuv4
autor
26. máj 2014

diky baby

anatalia77
26. máj 2014

@zita19 😀 a ja blbec som to spravila 3x,
Som asi kamikadze 🙂

zita19
26. máj 2014

@anatalia77 ale zas na MK je toooolko srandy. Ja si to tu chvilami uplne uzivam. Sice obcas zasnem (ako cca pred pol hodinou) ale je tu zabava... Len treba poriadny nadhlad a tyn tym terajsim konikovskym snazilkam, tehulkam a mamineckam povacsine chyba... Alebo ze by to bol nedostatok zdraveho rozumu? 😉

sissy27
26. máj 2014

@zita19
@anatalia77 ja sa len desím toho, ako to bude s našimi vnúčatami, keď už teraz to inak ako "všetko online" hádam ani nejde 😅

anatalia77
26. máj 2014

@zita19 tiez som pocitila na svojej kozi ich "pravdu,a nic insie len pravdu" 🙂
No co uz.

lyzzy
26. máj 2014

davno som tu nebola ale ako vidim....konik sa nemeni 😀

zita19
26. máj 2014

@sissy27 no moje to zvada v pohode. Dokonca dcera po porode prestala na MK chodit. Povedala, ze ma dost problemov sama so sebou a s malym, nie to aby ju tu este kadejeke premudrele supermatky poucali ako ma vychovavat vlastne dieta.

zita19
26. máj 2014

@anatalia77 Citujem: "Keby som na MK napisala, ze dokrmujem, tak by ma cez monitor zabili" Viac niet co dodat...

lili_mia
26. máj 2014

@zita19 Ja som tesne po dovŕšení prvého roku dostala kravské mlieko 😀

anatalia77
26. máj 2014

@lili_mia kojila si kravskym mliekom? 😕

lili_mia
26. máj 2014

@anatalia77 Nie, mne ako malému čerstvo jednoročnému dieťaťu bolo podané kravské mlieko.

lyzzy
26. máj 2014

@anatalia77 .....ty zase vidis co chces 😉 .....ze kojila kravskym mliekom....och du meine Gute

anatalia77
26. máj 2014

@lili_mia jaaj,prepac,ja ked tu stale dookola citam o tom kojeni..tak sa necudujem nicomu.Zeby daktorej aj kravske mlieko nabehlo.

lili_mia
26. máj 2014

@anatalia77 Odpustené 😀 Trpíš iba štandardnou modrokoníkovskou demenciou 😎

lucka654
27. máj 2014

@zita19 😀 fakt???no to kde ja žijem, že niekomu radím medík??? 😀 no ty kks, to čo to tu už je, tak to je des....

mawka
27. máj 2014

@anatalia77 tak to si bud ista, ze niektore tu fakt koja kravskym podla toho ake kraviny tu tie telata pisu. preboha ziveho, uz aj harmancekovy caj? to sa treba pytat kazdu piiiipkovinu ci moze a nemoze? kedysi si varili caje halabala a nikto neriesil co a kolko a sme tu. moje nervy, tento konik je prezentacia IQ slovenskych mamiciek. vymetene, zmanipulovane, osprostene. katastrofa. zeny, toto je uz prilis 😀

vejula
27. máj 2014

ano kedysi bolo kedysi. Dnes je dnes. Bylinky su hodne riešené a velakrat označované za liek či drogu 😉 Mne sa zas nepači, prečo musí byť hned niekto zhodený za svoju otazku a označený za vymetené a osprostené tela... Táto zlomyselnosť je podla mna omnoho horšia črta našho naroda, ako to, že sa niekto spýta niečo, čo nevie 😒

mawka
27. máj 2014

@vejula co je dnes ine ako kedysi? ze uz ludia zabudli pit bylinkove caje? ze zabudli pouzivat normalny rozum? je taky problem hodit do googla harmancekovy caj vs. tehotenstvo? musia sa zakladat dokola taketo stupidne temy? chapem, ak by sa niekto pytal na menej znamu bylinu, ale harmancek? uz sa to prehana. nezhadzujem, konstatujem. pretoze sa tu objavuje coraz menej diskusie hodnych tem.

vejula
28. máj 2014

@mawka pokial je to pre teba stupidna otazka, nerozumiem prečo na nu klikáš. Prečo ma niekto potrebu kliknuť a napísať niečo len preto aby urazil. PREpač ale to čo si napísala nebolo konštatovanie. To sa da robiťaj bez uražok. Ak ti otazka pripada stupidna a blbá, stačí nekliknuť. Či je to taký problem. MAš nejaké nezvladnutelné nutkanie klikať na temy, ktoré su stupidné???? A toto tu vidím neustale, otazka a pod nou len same uražky. JA nerozumiem. Vysvetli m to. JE to z nudy? Alebo potreba ukazať vlastnu dôležitosť tým, že zhodíš niekoho iného? 😕 😒

mawka
28. máj 2014

@vejula jasne a ty si mas svatoziaru nad hlavou, lebo tu obhajujes kazdu somarinu a poucas kazdeho, kto nejde so stadom a svoj nazor. ze si ja vyjadrim nazor ake je to tu stupidne a ako sa matky spravaju, ako keby im rozum uz nacisto odisiel je moja vec. tak ako ostatne nazory ostatnych matiek s ktorymi sa ja nestotoznujem, ale respektujem. rozhodne sa tu nebudem hrat na super hyper a pchat sa tu mamickam do zadku, ked s niecim nesuhlasim a ked podla zdraveho rozumu vidim ake kraviny sa tu pisu a ako klesa uroven konika.

vejula
28. máj 2014

@mawka ok ak máš tu potrebu, tak ti v tom brániť nemôžem... Podla mna zas klesá uroven koníka práve kvôli tomu, že sa tu už človek ani spýtať nemôže, aby nebol hned označený za stupidneho a neviem akého.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre