Skorocel kopijovitý, slez lesný, krvavec lekársky (koreň), praslička roľná, alchimilka žltozelená.
Ďakujem
Ja som pila alchemilku počas celého tehotenstva (doniesol mi ju manžel) a vydržali sme do 39 tt, takže nič nám z nej nebolo. Ešte som asi pila aj slabý nechtíkový čaj, keď som mala zápal hrdla, lebo má dezinfekčné účinky.
no to by som bola asi troska opatrna,bylinky moc nie su vhodne v tehotentve a to vo vseobecnosti.ja som chcela nieco
na cmulanie na hrdlo s bylinkami a v lekarni mi teda velmi nic dat nechcela.porad sa v lekarni, tam ti povedia co by si mohla.lebo nejde len o napr.predcasny porod co niektore bylinky spustaju ale napr. aj o mozne poruchy srdiecka u miminka alebo take nieco.teda tak mi bolo povedane.
Myslím, že by som sa v tehotenstve bylín zriekla. Načo pokúšať. 😉
Najlepsi je zimny caj s echinaceou kupujem ho v lekarni.vyborny na posilnenie imunity odporucili mi ho ked som bola v nemocke. 🙂
môže sa žihlava, šípky...ostatné veľmi málo alebo vôbec...nájdeš to aj na fertility.sk...
http://www.mindandbody.sk/vas-doktor/bylinky-v-... krasne zhrnute
alchemilka sa urcite moze,neviem preco vela ludi tvrdi opak.je to zenska bylinka,treba citat knihy ,nie len internet.stranky.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
O ostatnych bylinkach neviem, ale alchemilku urcite nie, az od ukonceneho 38tt sa smie, pre lepsi porod.
Myslim si ze asi skorocel, slez ani praslicka nie su problem, ale to si radsej over, krvavec neviem (nepoznam).