Ahojte žienky, mám na Vás jednu otázočku, už viackrát som počula, že počas tehotenstva sa nemôžu piť bylinkové čaje.. Je to pravda?!?! Veď ja zbožnujem mätový, zázvorový, lipový, zelený a žihľavový čaj, pijem ich každý večer a teraz, keď mi 4krát po sebe vyšiel pozitívny test, mám obavy, či ich môžem piť ďalej, alebo nie 😒 Ďakujem Vám krásne za každú odpoveď, veľmi mi tým pomôžete, pekný večer 🙂
Je dostať bylinkové čaje pre tehotné, su ich plne obchody a lekárne
Bylinky ako Mata, fenikel, materina dúška mozes kľudne pit
Ak potrebujes nieco silnejšie, tak roibos ci sem tam zelený caj ti neublížiš
@katariiiina s mierou mozes uplne vsetko 🙂
@katariiiina svet byliniek v tehotenstve je dost komplikovany, radsej sa vyhni cajom so zmesou viacerych byliniek, samozrejme okrem toho pre tehotne, ten je v pohode. Urcite sa moze pit mäta, zazvor, ktory je btw velmi dobry proti rannym nevolnostiam, a ovocne caje. Mali by sa obmadzit zeleny a cierny caj lebo obsahuju kofein, maximalne 1-2 salky denne.
nemala by si alchemilku a ostruzinu malinovu. tie podporuju cinnost maternice a piju sa preto pred terminom porodu.
inac, ked nepijes len jeden druh a striedas ich, tak v pohode pi, co ti hrdlo raci.
http://www.babyweb.sk/priatelske-bylinky-pre-te...
Ja som zavislacka na zelenom caji,a v lwte taky vychladeny v dzbane s ovocim-mnaaam...ale dala som si aj pocaa tehu..2-3x do tyzdna jednu salku
Ďakujem Vám krásne ešte raž žienky 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Vsak 2l denne ich nepijes😂 vsetkeho vela skodi.. je pravda ze niektore bylinky podporuju stahy maternice.. zeleny obsahuje kofein.. ten len pomenej.. ja som pila pocas celeho tehu Leros a posledny trimester Bio cajik tiez z lekarne bylinkovi..