Už som prečítala o tom veľa diskusií ale aj tak ma zaujíma s vašich skúseností aká je šanca že môžem otehotnieť napriek tomu že si chlap dava pozor.
Môžeš. Žiadna ochrana nie je 100%-ná. A aj keď máš s partnerom prerušovaný sex alebo má ochranu či ty antikoncepciu, tak ti to nedáva záruku že neotehonieš.
No tak pokiaľ je tvoj chlap spolahlivý a vie, čo robí, tak by si otehotnieť nemala. Plus si možete dávať pauzu v plodné dni, ked nechceš otehu. My tak s mužom fungujeme celé roky v pohode. Ale samozrejme, že nehoda sa stať može, podľa mojich skúseností fakt veľmi záleží od muža. Niektorí si pozor dať proste nevedia.
Ved aj mi tak fungujeme dosť dlho a zatiaľ pohode . Zaujíma ma či niektoré z vas tak otehotneli. Lebo antiku už užívať určite nebudem .
3 roky s manzelom prerusovane, neotehotnela som. Potom sme chceli babatko a bum na prvy sup. Takze za mna prerusovana super. Ale muz si musi byt isty. My sme nikdy nehodu nemali.
Ja som s muzom 16 rokov a za ten cas som trikrat otehotnela planovane, prve babo som potratila. Vzdy si vedel dat pozor. Ked som chcela mat tretie dieta, tiez som rozmyslala ako ho spracujem, lebo on nechcel. Nakoniec rozhodla nahoda a priroda z ktorej sa smeje aj moja doktorka. Lezala som na bruchu, on na mne, sice stihol vybrat, ale aj tak to stieklo dolu. Smyklo sa nam prvykrat za tie roky a mame krasnu 8 mesacnu dcerku ktoru moj muz zboznuje.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Podla mna je to diskutabilne, nemozes sa riadit druhymi zenami, pretoze kazda je inak plodna. Niekomu sa moze podarit na prvykrat, niekomu zas nie. Dalej je tam vela dalsich faktorov ako to, v akom case si mala sex ci si mala plodne/neplodne, neviem co je sice na tomto pravdy tak vraj ak muz ten den neejakuloval predtym ako ste mali sex a bol sa vymocit tak teoreticky by sa nemalo nic stat.. tazko urcit len podla par informacii.