Možno troška divná otázka, ale nevedela som, kam ju mám zaradiť..tehulky, prerábame domček, preto by som sa chcela spýtať, môžem natierať zárubne, alebo malovať steny? počula som, že výpary z farby, hlavne čo sa týka natierania zárubní, alebo radiátorov je škodlivé...ale keď horšie je to, že ja nevydržím dlho sedieť a vždy niečo robím..://
@linda20111 ved to, ze malovat steny by som urcite mohla..len to natieranie syntetisckou farbou.:/ ehmm...
@mysiacik212 su aj vodou rieditelne farby na kov, nie? netvrdim ze su 100% bezpecne, nevyznam sa, ale natierala som pred par tyzdnami kov balakrylom a bolo mi povedane ze je to ok, ani to nijak nesmrdelo
no tie vodou rieditelne absolutne neodporucam, my sme natierali takou zarubne a ked ich deti okydaju a chcem to umyt ide dole aj farba, a k otazke, ja by som natierala
@mysiacik212 teda uz mate nakupene farby? ak nie tak http://www.balakryl.sk/index/filtr/main/0/tags/... , myslim ze to maju v kazdom obchode typu hornbach/baumax
Zárubne som natierala aj ja. No steny, veľké plochy nie.
@lent1lk4 úpraveze uz mame...a tak uvidime, uz to vidim, drahy ma k tomu aj tak nepusti...aj ked chcem pomahat..:/
@mysiacik212 treba kupit rusko na usta a ked sa na to citis, preco nie.. 😉
@janie80 🙂 a vidís, taka jednoduchá vec a mna to nenapane..myslim, ze aj nejake mame :D
@mysiacik212 😉
Neblazni! 🙂 Moj muz bol iniciativny a kym ja som bola v porodnici s malym ponatieral vsetky zarubne v byte. Ja ked som vosla s malym prvykrat do toho bytu tak som sa od zufalstva rozplakala z toho smradu 😅 Podotykam uz sa to susilo 2 dni predtym a stale to tam strasne pachlo, museli sme ist na par dni k mame, lebo maleho ani seba som tomu smradu vystavovat nechcela. V tehotenstve by som od tej farby bocila na mile.
Ja som zarubne natierala v 8mesiaci...ale pouzivala som vodou rieditelnu farbu, takze bez zapachu a velmi rychlo to vyschlo...Asi zalezi aku farbu kupis, ale ja ked umyvam zarubne, tak mi z nich farba dole nejde 🙂
Syntetiku by som urcite neriskovala... ☹
ja som škrábala tapety a potom aj maľovala..🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mysiacik212 ja som 2mesiace pred porodom malovala steny doma, vsetko bolo ok 🙂 ale farby na kovy su na inom principe tak tie by som neriskovala.