Zdravím baby chcela by som sa spísať, beriem tehotenské vitamíny idem na dva dni mimo domova, vitamíny som si zabudla doma bude vadiť ak ak tieto dva dni vynechám ?
Ak tak je vitamíny lepšie brat zvlášť a nie toto xy v 1.Vacsinou tam bývaju nízke dávky a iba marketing
Niektoré ženy ani žiadne vitamíny v tehotenstve neberú. Nič sa nestane, kľud.
Môžeš a budes prekvapená ale ani nie je nutné ich brať ☺️
@luccija preco myslis, ja som prave presedlala z tych 5+ tbl na 1-2tbl denne a som nadmieru spokojna. Tie 200-500-1000% davky vitaminov/min/stopovych prvkov vôbec nie sú dobré, nikomu.
nemusis brat ziadne.
Pýtám sa preto, že mne sama moja gynekologička povedala že ich mam poctivo brať pre správny vývin bábetka. Vitamíny ktoré beriem sa volajú PregnaBio a sú zvlášť rozdelené na 1. trimester 2. aj 3. A platila som za ne 60€ tak snaď to nebude nejaká hlúposť…
Ale bude to hlupost ako vsetky pre tehotne, ktore musia uzivat lebo bububu 😄
ano ked ti dala ona a stalo to 60 eur isto ti to pomoze 😉
To myslis tieto?
https://www.adc.sk/databazy/produkty/detail/pre...
S obsahom:
Zloženie: Kyselina listová, Jód, Vitamín D3, Vitamín C, Vitamín E
Bez cukru, laktózy, lepku.
A za 60€???
jedine co ti staci brat je kyselina listova a to by ti mala dr povedat, stoji to par eur
Tiež som neuzivala žiadne, a neviem či s týchto doplnkov nebývajú veľké bábätká,tak som to počula,neuzivala som ani pri jednej nič a mali krásne 3kg,max som si dala C-cko a kys.listovu.
Zabudla si sa opýtať, či to neuškodí bábätku, ak si jeden deň nevezmeš nejakú kravinu...
Kľudne vynechajú hoc aj 2 týždne absolútne nič sa nestane. Dokonca sa multivitamíny v tehu neodporúča brat každý den. PregnaBio stoja +- 15€ (40 kapsúl) v bežne dostupných lekárňach. Takže ten kto ti to predal za 60€ ta riadne opinkal....
A povedz ešte, že ti ich sama doktorka predala na ambulancii a budem mať dosť.
Nic sa nestane, niektore zeny ich ani neberu.
dva dni naozaj nevadia,
ale kyselinu listovu treba urcite brat, to netreba brat na lahku vahu, potom ked uz mas tie vitaminy kupene, tak ich uzivaj.
Neviem či som sa spýtala tak zlú vec keď niektoré ženy maju také arogantné odpovede. Raz je to fórum kde sa môžte spýtať čokolvek tak prečo takéto reakcie ? Ano možno sa pýtam blbosť ja neviem? Čakám svoje prvé bábetko niesom ostrieľaná matka po 5 deťoch… neviem čo možem a čo nemôžem práve preto sa pýtam so slušnosťou…a nevyjadrila som sa asi dosť presne platila som 60€ ale bolo to 4 balenie (do konca 3 trimestra +dojčenie)
V každom prípade ďakujem každej ktorá mi pekne slušne poradila😊
Ak sa normálne zdraví stravujes, vitamíny ti ani netreba. Môj gynekológ ani neodporúča, že sa potom rodia moc veľké deti. Ja som nebrala a aj tak mali obe 4,4 kg. Nielenže sa nič nestane, podľa mňa to bude aj lepšie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Sú to vitamíny nie lieky prepana 🤦🤦🤦