Môžem mať sex, aj keď som otvorená na 1,5 cm?

lenusa23
14. nov 2012

ahojte baby, dokedy ste sexovali? ja som otvorena na 1,5 cm tak neviem ci este mozem alebo nie?

sisaha
14. nov 2012

@lenusa23 ak chces porodit, tak kludne

alenka600
14. nov 2012

@lenusa23 Tak dost zalezi aj na tom v kt si tyzdni....

katulik851
14. nov 2012

vraj to urýchľuje pôrod 🙂))

ankaevka
14. nov 2012

@lenusa23 no podľa mojich info ak pôjde mm naplno, tak "to" zmäkčuje krčok, no ale keď si už v 9m tak môžte kľudne...ale ak ti to dr. nezakázala, tak nevidím problém...inak ja som mala bezproblémové tehotenstvo a sexovala som, do kedy som chcela....a chcelo sa mi asi tak do konca ôsmeho mesiaca 😀

kinna
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katren
14. nov 2012

@kinna preco pises jednoznacne ze nie..... vies v ktorom tt je??? lebo @lenusa23 to tu neuviedla....ak je na konci tehu, tak kludne, nam to dr. odporucal ako prevenciu pred prenasanim a vyvolavanim porodu.....ale ak je este do 36tt, tak by som moc neriskovala....

billam
14. nov 2012

Myslim, že uz si po sexe 🙂....a na ceste do porodnice 🙂

ockayova
14. nov 2012

no môj muž už pre istotu nechce teraz sexovať a to som v 8tt. 😖 😀

adkasmolka
14. nov 2012

Ak si od 36tt vyssie nieze mozes,musis 🙂 My sme v pohode,aj ked som bola na 3.Mne to dal Dr.prikazom.A ked som isla rodit bola som open na 5.

anos18
14. nov 2012

Co takto opytat sa radsej lekara? 🙂

rencakm
15. nov 2012

No my sme si s manzelom uzivali cele tehotenstvo 1-2krat za tyzden.(Zial po porode pre zmenu chut na sex nemam vobec a to uz 2,5 roka.) A posledny 1,5 mesiaca som bola tiez otvorena na 2 cm.Vecer sme sa este milovali a rano som sla do nem.rodit - v termine. Vsetko bolo ok. Pokial Ti to lekar nezakaze a mas chut,tak preco nie? Mne to lekar odporucil na vyvolanie a ulahcenie porodu, ejakulat obsahuje latku prostaglandin, co je latka v cipkoch,ktore sa pouzivaju na vyvolanie porodu, ale nie je ho tam zase tolko, aby spustil predcasny porod. A tiez na vyvolanie porodu je dobra stimulacia bradaviek, co zase sposobuje vyplavovanie oxytocinu na vyvolanie kontrakcii. Ale ako pisem,porod to moze pomoct vyvolat,ked je telo pripravene,nie skor. Takze ak si na konci tehotenstva,tak sa nemusis bat...

toman78
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre