Môžem mať gélové nechty počas tehotenstva?

beatka86
7. mar 2013

Ahojte tehulky, mám takú otázku, nosím gelové nechty už 2 roky v kuse, každý mesiac si ich dávam... teraz som ale v 7 týždni tehotenstva, môžem si tie nechty dávať naďalej, alebo si ich mám dať dole.... To viem že pred pôrodom už sa dávajú dole, lebo v nemocnici sa nemôžu, ale či neškodí bábatku ak si ich počas tehotenstva budem dávať. Ďakujem.

barborav
7. mar 2013

Nema to preco ublizit 😉 este si ich uzivaj 😀

sashha
7. mar 2013

pred tým, ako ma odviezli na sálu na cisarák som dostala príkazom si ich ostrihať a odlakovať 🙂

luciannka83
7. mar 2013

Mne sestrička na internom povedala, keď ma videla s gélovými nechtami, že si ich mám dať dole, lebo že tie chemikálie idú do tela. Tak neviem. Niekto hovorí, že počas tehotenstva by sa ani vlasy nemali farbiť.

warholette
7. mar 2013

@beatka86 pokojne si ich nechaj 🙂

@luciannka83 to bolo kedysi ked farby na vlasy obsahovali amoniak a je nebezpecne sa ho nadychat. Dnes uz je v maloktorej farbe takze ziadne rizika nehrozia 😉

luciannka83
8. mar 2013

@warholette Jaj, tak to som nevedela. Ja som farbu vlasov neriešila a nechty som dala radšej dole. Ale hlavne kvôli tomu, že som si ich robila sama a mi vadil pach niektorých materiálov.

kaul
2. apr 2013

dievcencke, kt. sa ucia na skole za kozmeticky, nesmu robit tehotnym nechty. Ucia sa , ze je to skodlive. Tak mi to aspon povedala kamaratkina dcera.

sense
2. apr 2013

no za mna tuto dilemu vyriesilo telo, sa mi to poodlupovalo same a to som ich mala len tyzden....
...a co sa farbenia tyka tak mi kadernicka odmietla vlasy nafarbit farbou, ...povedala ze mi ich nafarbi len na vlastnu zodpovednost, ze jedine tonovanie....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre