😎 prosím, poraďte mi. Budem asi PN a rada maľujem obrazy. Môžu akrylové farby, ktoré v podstate nesmrdia uškodiť plodu? Som ešte len na začiatku tehotenstva 🙂
maľujú nimi aj malé deti, ak ich nebudeš jesť, určite ti neuškodia 😉 , ja som tiež maľovala aj v tehotenstve.
No ja som maľovala linku,ale s maskou. Aj to mi ale manžel nadával. 😀 Ale neviem,asi žiadne chemikálie nie sú dobré
no neviem ja som povodne mala plan a aj som trochu malovala ale neprehanala som to boala som sa... ale tak nesmrdia ako vravis tak toa si take hrozne nebude .. ja som skorej nemala kedy... 🙂
Akrylové farby sú na vodnej báze, nemali by ti škodiť. Ja maľujem akrylovými farbami. Olejovými by si nemohla maľovať kvôli riedidlám, ale akrylky by mali byť nezávadné 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Vsak sa pozri na farbu. Musia tam byt vsetky rizika uvedene. Alebo na nete hladaj Kartu bezpecnostnych udajov. Vyrobca ju musi zverejnit