Baby ja mám stále chuť na kofolu alebo cocacolu , normálne si ju dám každý druhý deň skoro aj pol litra viac nie . Ja nepijem kávu , čaje ani nič v čom je kofeín iba toto ale akurát rozmýšľam či to neni zle pre ten plod 🙄 a či ho neohrozujem nejako ale ja si fakt neviem pomôcť a keď to telu nedám som proste podráždená a celá na nič 🙄😂
@ki_ki2 Tak vies..nemala by si, ale co narobis. Sladke ze zahustuje krv a potom sa dietatu moze dostat menej zivin. Ja som cele tehotenstvo nemala ziadne specialne chute, ale pepsi si musim dat. Mne to robi dobre aj na travenie. Jasne, ze ked som to spomenula lekarke, tak ma zvozila pod ciernu zem. Ale tak dieta je zatial ok, ja som ok. Tak som jej o tom prestala hovorit 🙈😂
Tri tehotenstva a vždy musela byť Pepsi. Colu som nelubila, ale Pepsi....mnaaam. samozrejme s mierou
@ki_ki2 Ja som pila v prvom trimestri, mala som vzdy flasu v chladnicke a ked mi bolo na zvracanie, tak som si dala cca deci - taka chladena mi urobila dobre, nenapinalo ma tak. Nepila som ju len tak od smadu, alebo pre chut, aj ked mi chutila, ale nechavala som si ju ako "liek" na nevolnost. Ked mi presli nevolnosti, tak uz som nemala potrebu ju pit, dam si raz za cas napr. v restauracii, na vylete.
Ahoj ja tiež dosť pijem Kofolu takú chladenu a predtým som pila len vodu 😂🤷🏻♀️ podľa mňa keď nevypijes 2 litre denne tak pohoda
Počas tehu som vypila každý deň 2-3dl coly zero to jediné mi pomáhalo nevolnostiach.
@ki_ki2 jasne že môžeš pól litra denne určite nič nepoškodí dokonca niektorý dr pri nevoľnostiam odporučia cocacolu s mierou a je dosť možné že si závislá je to normálna vec aj pri chudnutiach a diétach pri zmene stravy na zdravšie veľa ľudí ani nevie ako veľmi sú závislý na sladkých nápojoch. Poznám ľudí čo nevedia ani piť vodu len sladené nápoje je to bežne ale nie je to zdravé
@ki_ki2 kavu nepijea takze o nejaky kofein navyse tam nejde🙂 pokial si das s mierou jeden pohar denne urcite nezaskodi. Obsahuje vela cukru tak uz by som ine sladkosti nepridavala ked si dam colu…
Tiež som ju pila skoro po každom obede, tak 2-4x cez týždeň, ale odporúčam kupovať v malých flaškách alebo plechovkovách, ja som si tak kontrolovala, aby som nevypila 2litre 😃
Ja som tiez tak pila kofolu, cocacolu, dzusy lebo z cistej vody mi bolo tazko od zaludku. Ale dost som pribrala , tak som zamenila za ovocne caje nesladene, vychladnute . Tie mi tiez robia dobre na zaludok.
@nafka0483 ahoj, no presne, ja to mam tiez taky liek, ked uz mi je fakt na grc, tak si dam deci kofoly. Potom mi je lepsie
Vsetko s mierou je ok. Ak nemas alergie, ok. Si "iba" tehotna, neruca sa svet a tak si daj čo tvoje telo pýta, normalne a s mierou.
@ki_ki2 ja som pri tretom tehotenstve mala neskutocnu chut na kolu, ale teda pravu Coca Colu, pila som tu s cukrom, nie light, mne to robilo dobre aj na nevolnosti, potrebovala som sa vygrgat a nic mi tak dobre nespravilo ako toto. No dake 2 pohare som si davala. Ked sa maly narodil, bolo to pred Vianocami a ja som si niekedy koncom januara uvedomila, ze vobec nemame doma kolu a ani mi nechyba 😅....to bola asi ta tehotenska chut. Maly je zdravy, aj spinkaval dobre, az som ho na papanie musela budit.
@nevenka no veď toto , ja som predtým si dala Kofolu tak len keď sme sa niekde boli najesť vonku ,alebo tak a teraz sa mi aj o nej aj sníva😂😂 nechápem to .. muž keď sa ma opýtal či nechcem niečo z obchodu tak moja reakcia hneď že Kofolu 😂😂 ale hovorím snažím sa každý druhý deň a maximálne pol litra
Ja pijem. Nie na litre ale ked mam chut si dam. Tlak sa mi drzi zatial fajn tak si namiesto kavy doprajem kofolu a colu na ,,vygrganie,, 😁
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
podla mna mozes, zase nie v nejakych mega velkych mnozstvach, lebo nejde len o kofein, ale hlavne o tie tony cukru, co v tom su 😂