Ahojteee myslite že si možem dáť pečené koleno podliate pivom práve to robil muž na večeru, a pieklo sa to asi tak vyše dvoch hodyniek a že to podlial jedným pivom a preto mam trošička obavy či si možem pomaškrtit alebo nie ????
Ak myslis otazku vazne, alkohol sa pri vareni / peceni vypari.
No neviem, vcera slanina a klobasa, dnes pecene koleno na pive, zarad aj trocha zeleniny 😂 ci tlo nie ty sa pytas na kazde jedlo?
A vy si myslite,že keby ste vypili jedno pivo počas celého tehotenstva,že sa niečo stane?Fakt primitívna otázka.Normálne by som sa hanbila niečo také opýtať.Trošku to tie ženy preháňajú v tom tehotenstve,toto môžem,toto asi nie,opýtam sa na koníkovi.Tehotenstvo nie je choroba.
@merlin796 jeziskove huslicky, zase ty...... uz aby si porodila...... 🙄
@merlin796 a tatarska omacka hellmans, zltko v zltkovych rezoch, hluk az rachot z padajucich poharov, natahovanie sa na posteli, trblietky co si omylom vdychla, padajuca stolicka....ked si toto vsetko prezila, tak pecene koleno na pive je len zakusok...... 😉
No vianoce su zrejme vacsi napor na zdravu stravu, doteraz sa nic taketo neriesilo. Celych 32 tyzdnov... 😀
@merlin796 a este dym z vyfuku, zlaknutie sa, cosi sustave vo vlasoch, dym z cigarety, buchnutie bruchom o postel..... sa cudujem, ze este zijes......😨
@merlin796 ja ked som zistila,ze som tehotna aj stamprlik som si dala,len uz neviem ci to bolo od strachu alebo od stastia😀
@obsadenemeno ta ked porodi to budu potom len problemy😂
@yennn ale riesila, kukni si jej temy vo fore.....
Ja by som už neriskovala. Už si blízko cieľa. Teraz neriskuj. Nepi, nejedz, nedychaj!
to sa mysli vazne tato otazka?
@keyneska sorry, nieco mi uslo? Ty ju prenasledujes koli comu????
Ťažká večera! Ale tie ťažké sny čo budú?
Nsjlepšie je nič nejesť!😉
Pardon - najlepšie
Samozrejme alkohol sa varom vyparuje takže kľudne
@obsadenemeno bohovske odpovede👍
Zboznujem jeziskove huslicky😂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
a preco nie?😉