Samozrejme uvarene
neodporúča sa....
nie,ja som v 3mesiaci skoncila v nemocnici
Ja som jedla. Nedocitala som sa nic o tom, zeby sa huby nesmeli.
Pokial ich nebudes jest denne na kila tak mozes jest. Vsetko z mierou.
sampiony alebo hlivu v nie moc extremnom mnozstve podla mna v pohode... z lesa by som sa asi bala riskovat..
tiez som sa nikde nikde nedocitala, ze sa nemsu. nesmu sa muchotravky a podobne jedovate huby ..
huby su dokonca v literature vyzivy pre tehotne uvedene ako zdroj jodu .
gynekolog mi tiez potvrdil, ze nie su medzi nevhodnymi potravinami, no treba ich jest s mierou ( ako aj keby sme neboli tehotne ) a tepelne upravene
takze taka cerstva vonava polievka z kuriatok nezaskodi 🙂
Ak budeš mať na ne chuť aj v 40tom týždni, tak si ich daj. Iné suroviny Ti škodia aj keď nie si tehu a nepozastavujeme sa nad nimi ... 😝
Neodporuca sa to kvôli tomu, keby boli nahodou jedovate - samozrejme sampinony a hliva sa mozu v pohode. Ja som to v prvom tehotenstve dodrziavala a nejedla som ostatne, v druhom som uz na to kaslala a ladovala som ich jedna radost - polievky, prazenica uplne v pohode :D Minule leto bola proste uzasna hubarska sezona a ja ich mam strasne rada, neodolala som 🙂 Nic sa nestalo...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
z lesa donesené hríby boli jediná vec,čo som v teh. nejedla