Ahojte prosím vás chystá sa niekto cez týždeň gynekológovi? Chcela by som ísť na potvrdenie tehotenstva ale kvôli korone mam dilemu 🤷♀️ja by som to aj odložila ale už mám za sebou mimomaternicové tak mam strach.. Je na tom niekto podobne?
@12didi12 ja mám ísť do poradne vo štvrtok,tak sa aj chystám...beriem si rúško.
Ja tiez do poradne vo štvrtok a rusko zo sebou
Nemozes chodit po kanaloch, este to len zacina. Ked si tehotna budes chodit na kontroly aj ked bude zdravotnictvo o par tyzdnov kolabovat. Normalne ked mas termin chod.
@lucinka1988
@janulienka192
@veonika303
@ledgerka ďakujem baby za radu tak pôjdem.. Samozrejme chystám sa aj ja z rúškom a rukavicami len u môjho gyn je vždy tlačenka 🤷♀️ tak dúfam, že teraz nebude.. A ďakujem ešte raz
@12didi12 a v ktorom si tyzdni? Kvoli potvrdeniu tehotenstva sa ponahlat nemusis. Kludne by som pockala aj do 10.tyzdna.
@simsalabim ja už som písala, že mám za sebou mimomaternicové tehotenstvo takže ja musím byť skontrolovaná 🤷♀️ ale som v 6tt
tiez mam ist v stredu na preventivku...odklada sa mi uz od oktobra, mam kus strach...len ci to zas posuvat ...neviem co robit :-/
ale ty sa chod dat pozrieť isto
Ja idem zajtra, som 12tt. prvá poradňa, dnes som volala, robí normálne, ale berie len tehuľky a súrne stavy, dávam rúško ...
Mala som mať poradňu zajtra.. Všetko zrušené do toho 30.03. Potom mam volať
Ja som bola dneska na poradni normálne s rúškom a všetky ženy v čakárni mali tiež 🙂 tiež bral iba tehulky
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@12didi12 áno ja mám termín 23.03..ja len dúfam, že mi to gynekológ nezruší, lebo odrátavam dni, kedy mi to potvrdí a konečne oznámim aj rodine. Plánujem ísť s ruskom, aspoň u môjho takmer nikdy nikto v čakárni nie je a vždy ma zoberie na čas, takze riziko nákazy asi minimálne..