Ahojte, mám otázku keďže moc o tehotenstve neviem a nemám sa koho spýtať, som v 9 týždni... a moja otázka je či môžem ísť v týchto horucavach k vode, neskodi babetku to veľké teplo? Dakujem za odpoveď
Ja osobne by som sa velmi neslnila. Neprehrievat organizmus. Polehovat v tieni je podla mna o.k. A do vody som sla max.po kolena, trochu sa ovlazit. Naco riskovat, ked nemusis.
Ja som momentálne v 15 tt a keď nemusím, ani von nejde. Nejak mi nie je na slnku dobre. Čo sa ale otázky týka my sme chodili do krytého aquaparku a v pohode som sa kúpala. Kúpila som si v lekárni špeciálne tampóny do vody, ktoré sú napustené vazelínou. Nie tie predražene Ellen, ale Senta Protect, 4 ks za 2,60€.
😕 Doporucujem najblizsich 9 mesiacov nevychadzat z bytu a v tom byte zima, leto klimou udrzovat konstantnu teplotu 😀
A teraz vazne. Predpokladam ze si rozumna dospela zena, tak sa riad zdravym rozumom. Vyhybat sa priamemu slnku, dostatok tekutin, atd. Presne take iste pravidla, akymi sa ma riadit kazdy jeden clovek bez ohladu na to ci je alebo nie je tehotny.
ale prosím ťa, tehu nie je choroba.... Takže ak sa dobre cítiš - žiadne rizikové tehu, tak môžeš teraz všetko - s mierou.
😀 tehotenstvo nie je choroba
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Premýšľam, čo robia všetky tehotné egyptanky, ked je tam 45 v tieni...