lekar mi ochorel a tak sa nemam kde poradit
Nie, urcite nie, ani horuci kupel. V ziadnom pripade, aspon podla toho,co som citala
Do sauny urcite nie, je to zle na srdce, krvny obeh, zvysi sa ti tepova frekvencia, cim v konecnom dosledku vystresujes hlavne dieta, o zatazi na organizmus a to, ze mozes skolabovat ani nehovirac. Sauna nie je pre tehulky.
urcite nie.. ani solarium a podobne... okrem toho je to aj prostredie, kde mozes lahko dostat nejaku infekciu a to naozaj teraz nepotrebujes 🙂
Sauna nie je pre tehu ... 😀
saunovanie virivky ani podobny velnes si zial tehulky musia odpustit... v tehu a aj na zaciatku tehu mas zvyseny ci znizeny krvny tlak, a saunovanie moze uskodit.. no natrafila som na jeden clanok kukni.... http://www.klafs.sk/vas_zdravotny_stav/wellness... ono opat niekto dosiel s niecom novym... ale aj napriek tomu trvdeniu ze sauna pokial je tehotenstvo ok, je zdrava.... bola by som opatrna v tomto vyjadreni 😅
ja by som nesla...
to bolo prvé čo mi doktorka zakázala.
na co take hlupoty vydumovat.. preboha vsak si tehotna... a nie lezis doma s chripkou, nosis pod srdom to naj co ti zivot moze dat a ty ze sauna...........
jaaaaaaj hruza.........
nie
Ja chápem že to chýba ale zas pre dieťatko si to hádam odpustíš potom budete spolu saunovať 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahojky, pokial ja viem, v prvom trimestri sa sauna neodporuca, ani prilis tepla vana - virivka. Ja by som radsej na tvojom mieste nesla.