Môžem ísť do sauny na začiatku tehotenstva?

pindo1810
13. feb 2012

lekar mi ochorel a tak sa nemam kde poradit

kvojtanikova
13. feb 2012

ahojky, pokial ja viem, v prvom trimestri sa sauna neodporuca, ani prilis tepla vana - virivka. Ja by som radsej na tvojom mieste nesla.

mircalla
13. feb 2012

Nie, urcite nie, ani horuci kupel. V ziadnom pripade, aspon podla toho,co som citala

anjelicek26
13. feb 2012

Do sauny urcite nie, je to zle na srdce, krvny obeh, zvysi sa ti tepova frekvencia, cim v konecnom dosledku vystresujes hlavne dieta, o zatazi na organizmus a to, ze mozes skolabovat ani nehovirac. Sauna nie je pre tehulky.

eridia
13. feb 2012

urcite nie.. ani solarium a podobne... okrem toho je to aj prostredie, kde mozes lahko dostat nejaku infekciu a to naozaj teraz nepotrebujes 🙂

ivetkab.
13. feb 2012

Sauna nie je pre tehu ... 😀

lucka1987
13. feb 2012

saunovanie virivky ani podobny velnes si zial tehulky musia odpustit... v tehu a aj na zaciatku tehu mas zvyseny ci znizeny krvny tlak, a saunovanie moze uskodit.. no natrafila som na jeden clanok kukni.... http://www.klafs.sk/vas_zdravotny_stav/wellness... ono opat niekto dosiel s niecom novym... ale aj napriek tomu trvdeniu ze sauna pokial je tehotenstvo ok, je zdrava.... bola by som opatrna v tomto vyjadreni 😅

viki2912
13. feb 2012

ja by som nesla...

mirka00
13. feb 2012

to bolo prvé čo mi doktorka zakázala.

monika15
13. feb 2012

na co take hlupoty vydumovat.. preboha vsak si tehotna... a nie lezis doma s chripkou, nosis pod srdom to naj co ti zivot moze dat a ty ze sauna...........

jaaaaaaj hruza.........

poleva
13. feb 2012

nie

moniciak
13. feb 2012

Ja chápem že to chýba ale zas pre dieťatko si to hádam odpustíš potom budete spolu saunovať 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre