Môže byť cítiť kopanie dieťatka s ešte nenarasteným bruchom?? Chcem sa opýtať či je možné cítiť kopanie i keď brucho ešte nestihlo narásť.
no zaležia v ktorom tyždni si ? 🙂 ja som prve cítila v 19tt.a teraz druhe už v 14tt.ale len jemnulinke akoby "žblnkanie" alebo "motyliky",či ako by som to nazvala 🙂
@martinka123456789 ahoj, nic blizsie nepises, nemas vypisny ani profil... tak asi nik neporadi...
ale ak si prvorodicka a nie si v 19-21tyzdni, pohyby - natoz kopanie urcite citit nemozes 🙂
teraz pozeram... ty nie si tehotna, tak o jakom dietati pises???
@martinka123456789 - vtip dna 😅 😅 Tehotna nie si ak su testy negativne. Kopance ako prvorodicka mozes citit, az ked ti budu meskat menstruacie aspon 4 🙂 Ak citis divne pohyby, mozes mat crevne parazity, zajdi k lekarke.
@martinka123456789 ak nie si tehotná, aké kopance chceš cítiť??? tehotné ženy cítia prvé pohyby bábätiek až okolo 19-20tt, druhorodičky aj o týždeň skôr.... ak by si aj bola tehotná a si na začiatku, tak bábätko má v 6týždni len okolo 3 mm a nemá ešte vyvinuté končatiny, takže to, čo cítiš (ak nie si tehotná a minimálne v 18tt) sú asi len tvoje črevá
no tak ako je písane v príspevku predo mnou 🙂 ak testy negativne,aj menzes maš,tak určite nemôžeš citiť pohyby,ak by si aj náááhodou bola tehu,tak to je veeeeeeeeeeelmi skoro 😀
ďakujem.. 😅 zájdem asi k lekárke už je to podľa mňa nejaký problém.
@martinka123456789 - pozri ak si skutocne myslis, ze su to pohyby.... ono su zeny, co maju aj do piateho mesiaca menstruaciu a tehotne su a testy vychadzaju negativne... pozri si na youtube - I didn´t know I was pregnant. Tie zeny zistili, ze su tehu, az ked rodili...ale to boli skutocne plnostihle zienky, kde sa to tehu stracalo... ja nehovorim, ze to je nemozne, len vysoko nepravdepodobne. Gynekolog ti jedinym pohladom na sono pozrie, co je vo veci.
@anjelicek26
Tento porad sleduju primo u nas v Tv...a "tehulky baculky" nejsou pravidlem v poradu "Nevedela jsem, ze jsem tehotna"..v nekterem dile byla i zena, ktera naopak hodne zhubla, sportovala a nikdo nechapal, kam se ji miminko mohlo vejit 😉
@irriss - fakt? Ja som to s nemym uzasom pozerala par vecerov po sebe na youtube ako zabavku popri hackovaniu 😅 A baculky boli vsetky 🙂
@anjelicek26
Je tam jeden z pripadu, kdy stale sportovala..sportovala s kamoskou..chodily porad behat..mrkni a hledej..pokusim se i ja..
a ta normalne byla stihla..ja na to koukala jak blazen..
u nas to bezi v Tv - real time..tusim je to z roku 2008
@martinka123456789 Prepáč ale ty si už sná´d robíš srandu keď sa v dvoch témach pýtaš na to isté a tretia je veľmi podobná?
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/mozem-nemozem/
https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/cudne-pohyby-v-brusku-bez-tehotenstva-2/
Myslím že už aj ja som Ti v tej prvej, ktorú Ti admin zamkol neviem prečo, vysvetlila že odkedy zvykne narásť bruško a logicky že od 16 teho týždňa najskôr cítiť pohyby u druhorodičiek väčšinou, 22 -25 tt u prvorodičiek. Prečo dávaš dve rovnaké témy v ktorých dostaneš aj tak rovnaké odpovede?? 😖
🙂))) hehehe to sa ti crieva hybu ja som prve pohyby citila v 20tyzdni
@martinka123456789 tiez si myslim, ze je toho dost.....chod k lekarovi 🙄
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/mozem-nemozem/
https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/cudne-pohyby-v-brusku-bez-tehotenstva-2/
chod radsej k doktorovi lebo to babo ta moze kopnut az do hlavy a potom to bude s tebou ozaj zle heheeste som ani nevidela aby si zena takto namyslala ktora este v zivote nebola tehu ked raz budes uvidis co je to riadni kopanec do rebra
@martinka123456789 odpoved je nie. mala by si sa o tom s niekym vazne porozpravat, lebo to znie trochu ako z votrelca 😀
@martinka123456789 Podla mna nemozes. Lebo u prvorodicky zacne citit iba cosi strasne jemne okolo cca. 19-20. tyzdna a potom skutocne pohyby typu kopanceky tak o dva tyzdne neskor a vtedy je brusko uz vidno. Navyse pises, ze test si mala negativny, tak skor mas nieco s crevami, nejaku nepohodu. Podla mna je miziva pravdepodobnost, ze su to pohyby. Na zaciatku tehu sa citit nedaju, je to blbost.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@martinka123456789 nejde o velkost brucha ale o velkost dietatka a to v ktorom tt si