Môžem chodiť na zumbu v tehotenstve?

ellaaaaa
30. mar 2016

Som v 20tt. Doteraz som pravidelne raz tyzdenne chodila na zumbu nerobilo mi to problem ale mam strach ze uz som vo vyssom stadiu. Mate s tym skusenosti? Co si myslite?

ajka30
30. mar 2016

Poznam kocku co este v siedmom mesiaci lyzovala. Kazdy ako sa citi.. Ale ja osobne by som to neriskovala, su urcite vhodnejsie pohybove aktivity pre tehotne ako zumba.

zuzzzka18
30. mar 2016

Ja som po prvom trimestri chodila na "light verziu" pre zaciatocnikov, seniorov a tehotne - zumba gold sa to vola. Chodila som do cca 26tt, este par tyzdnov by som zvladla, ale kurz uz skoncil.

agathachristie
30. mar 2016

Našla by som si vhodnejšie cvičenie pre tehotné. Zumba je veľmi náročná.

misel0806
30. mar 2016

Skus nieco ine pri zumbe robis aj prudke pohyby. Neviem vo vyssom stadiu by ti to aj tak prekazalo kvoli brusku. Ja by som to neriskovala nikdy nevies ake komplikacie sa vyskitnu. skus nieco menej narocne😊

bonaqa2013
30. mar 2016

pri 2 tehu som cvičila aerobik a začala som krvácať. Samozrejme preháňala som to, lebo mi začalo rásť bruško a chcela som ostať štíhla.... Takmer som potratila, odležala som si to vnemocnici. Takže neodporúčam....

seki11
31. mar 2016

Určite by som odporúčala cvičiť ,ale niečo menej náročné.Ja som tiež cvičila crossfit a musela som prestať s ťažkými váhami,nemá sa ani behať a skákať.Závisí to aj od toho,ako sa cítiš 🙂

katushka249
31. mar 2016

ako baby hovoria sú špeciálne cvičenia pre tehotné. Nie je podľa mňa dobré sa tak namáhať, na zumbe sa vyšťaví celý organizmus. Sú centrá ktoré robia len pre tehotné cvičenia. Najčastejšie je to pilates alebo joga. A potom popôrodné cvičenie tiež sa robí až od takého pol roka po pôrode alebo keď si fit.

barus77
2. apr 2016

ja som zo začiatku chodila, potom som prestala a teraz v 26tt som znova skúsila, ale už som cítila tlak na panvové dno, na mechúr a namiesto tancovania som utekala cikať :D :D a celkovo som sa snažila nerobiť prudké pohyby, tak to je také o ničom. a vôbec nemusíš chodiť na špeciálne cvičenia pre tehotné, pre mňa je to neskutočne nudná predstava... ja ostávam pri posilke a cvičení svojim tempom... zumba počká ešte pár mesiacov 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre