Môžem chodiť na plaváreň počas tehotenstva?

ballenka
11. jan 2013

Ahojte, som v 30tt a občas ma pochytí nejaká mykóza, zatiaľ 2 x - nato uspesna a rychla liecba klotrimazolom.
Nedávno mi diagnostikovali tehotensku cukrovku a okrem diéty sa mám aktívne hýbať.
Chôdza je pre mňa nepohodlná, lebo mám bolesti lonovej kosti a plávanie milujem, dokážem aj teraz plávať aktívne plo hodinu kraula.
Len dnes ma vystrašila kolegyňa, že to, čo je v týchto bazénových vodách je hnus. Ja som dosiaľ ako prevenciu používala probiotické tampóny Elle, vždy keď som išla do bazéna. Aký je Váš názor?

madlei
11. jan 2013

ja som nikdy ziadnu mykozu nemala, ale ako tehotna som do bazenov vobec nechodila, iba more. inak mykoza je velmi nebezpecna v tehotenstve a okrem toho ked ju nepreliecia do porodu, chyti to aj babo na oci...takze ak chces mat take komplikacie, tak chod 🙂

mariosmykal
11. jan 2013

Táto je duplicitná, pre lepší poriadok na stránke ju zamykám. Podobné môžeš nájsť cez vyhľadávanie vo fóre, alebo pokračuj na tomto linku: https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/mozem-chodit-do-plavarne-a-sauny-v-tehotenstve/

Pekný deň

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre