Ahojte,chcela by som poprosit o radu,ci mozem chodit na plavaren...Som v 10 tyzdni,pobolieva ma chrbat,tak s tym chcem nieco robit.Mozem pouzit aj tampon,aby som nieco nechytila?Dakujem za odpoved
ahoj ja som chodila plavat aj cez leto na kupalisko, a maly bol na svete v oktobri, ale tu ide o to, aky mas zdravotny stav, ak mas rizikove, tak v ziadnom pripade! spytaj sa lekara, ci mozes, on tvoj stav pozna najlepsie, ja som od septembra uz nemohla, lebo som bola na 1 cm...
jasne ze mozes plavat 😉 voda nadnasa, a prospieva aj vo vyssich stadiach tehotenstva...plavala som dokedy sa dalo
ja som chodila plavat do 8 mesiaca. a rodila som do vody.
Poradiť sa najskor s lekárom. Potom najlepšie sa spýtať mamičiek, ktoré chodili na konkrétnu plaváreň.
kludne môzes chodit plavat...ja som chodila este v 7 mesiaci...to ti len prospeje, je to jeden z naj sportov ake môzes v tehotenstve robit..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj tak si nemyslim ze je to dobry napad aspon by si sa teda mala vyvarovat termalnym vodam a mozno este par dni pockat, na zaciatku je velmi nebezpecná nejaka infekcia alebo hocico..