Môžem byť tehotná aj napriek cyste na vaječníku?

77eliska77
2. feb 2018

Minulý mesiac mi to meškalo bola som u doktora lenže mi povedal že mám veľkú cystu a tak mi pichol injekciu a potom som to dostala tento mesiac mi to zase meškalo urobila som test a je pozitívny.Mozem byť tehotná aj keď mám tu cystu?

lulkala
2. feb 2018

Ano môžeš 🙂

77eliska77
autor
2. feb 2018

@lulkala a mám ísť k doktorovi zas? Vraj tam netreba ísť do 6-8tyzdna ale ja neviem v ktorom som 😀

nellita
2. feb 2018

@77eliska77 isla by som k dr kvoli tej cyste

citronely
2. feb 2018

@77eliska77 jasne ze mozes len tu cystu asi treba sledovat aj pocas tehu

lavieenrose
2. feb 2018

nrcakaj na to aby dr videl akciu srdca chod si dat skontrolovat hladinu hcg z krvy..moze vzniknut aj pri cyste

bleblu
2. feb 2018

presne tak pozitivny test mozes mat aj kvoli cyste bez tehotenstva

ilaryja
2. feb 2018

tak ako piše bleblu možeš mat test pozitivny kvoli tej cyste....Ja som to mala tiež ,,a potom asi na tretikrat ked mi vysiel test pozitivne som si myslela že opat ta cysta uraduje🙂)) ale to som už bola tehotna a určite k lekarovi chod......

domidee
2. feb 2018

Ahoj tiež mám cystu na vajecniku a mala som ísť na operaciu lenže osud to zariadil inak a som v 15 tt ....😊 gratulujem 😘😘

domidee
2. feb 2018

@bleblu cysta môže urobiť slabého ducha a nie takú peknú čiarku.....to mi povedal gynekológ 😉

ejanjelik
2. feb 2018

Ono ju uz ani nemusis mat

lavieenrose
2. feb 2018

@domidee a mne povedal dr ze hcg moze byt aj 400 a nie je to tehotenstvo..nikto netvrdi ze nie je tehotna len si to ma dat skontrolovat ..

alenky
2. feb 2018

Nevies v akej velkosti asi bola? Teda mohla uz aj prasknut sama, ale zalezi od velkosti. Ja som mala vo velkosti pomaranca sama praskla, ale vedela som kedy sa to stalo chytila som silne bolesti a nakoniec som odpadla potom sme utekali k dr.a presne v tom case praskla potvrdila to aj dr.a o mesiac som otehotnela so syncekom. Nemala si posledne dni silne bolesti v podbrusi?

domidee
2. feb 2018

@lavieenrose ved jasné že áno

zimmi1
16. mar 2018

Ano mozes, ja som otehotnela s 5cm endometriotickou cystou a v 20tt mala 10cm..pri porode tam uz nebola 😉

kiki23
13. júl 2020

@zimmi1 ahoj môžem sa spýtať spôsobovala ti v tehu aj bolesti tá cysta?

zimmi1
15. júl 2020

@kiki23 ahoj, myslim ze nie, ale tusim ma zoparkrat neprijemne pichalo vo vajecniku-teda, predpokladam, ze slo o vajecnik:D

kiki23
15. júl 2020

@zimmi1 hej aj ja cítim také pichanie. A kríže ma bolia na tej strane 🤔

zimmi1
18. júl 2020

@kiki23 myslim, ze ked som vtedy googlila, tak som vyzistila, ze je to ok. Ak mas nejake pochybnosti, spytaj sa na poradni;)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre