Môžem byť tehotná?

dianna3571
24. nov 2020

Ahojte kočky, idem si k vám po radu lebo už neviem fakt čo si myslieť 🤨
Posledný menzes som mala 3.sep. Od vtedy nič..
Nechránený pohl.styk som mala od 25.10 do dnes stym, že 12,11,som bola na gynke krvných testov sa zistilo, že niesom tehu, dostala som tým pádom vyvolávajú injekciu Agulutin no krámy nikde 😮
Samozrejme od toho 12.11. mame s manželom pravidelne nechránený pohl. styk
Teraz netuším či som mohla otehotnieť behom 12 dní keďže dnes je 24.11. Alebo je problém inde.. Aký je váš názor?

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dianna3571
autor
24. nov 2020

@sandra151 Za posledných 12 dní som ešte test nerobila a myslím, že by som aj zbytočne robila

m_o_n_c_a_k
24. nov 2020

@dianna3571 skus nech ti vyšetrí aj hormóny u endokrinológa. Môže to mať súvis. Aj štítna žľaza. Ale taktiež stres, rýchle chudnutie a iné vonkajšie faktory. Aj zápal, ale to ti doktorka asi robila nejaký ster.

anjelicek26
25. nov 2020

@dianna3571 urcite trvaj na poriadnom hormonalnom profile, nech vies, co sa deje. Ja mavam dlhe cykly, ale mne to nevadi, deti mame dost a dalsie neplanujeme...kazdopadne u mna je to vysoky prolaktin aj ked nedojcim.. Miesto ovulacie sa mi 2x rocne spravi cysta a bezny cyklus kludne aj 40 dni. Treba zistit, kde je problem.

dianna3571
autor
25. nov 2020

@m_o_n_c_a_k Ahoj, roky sa liečim na štítnu žľazu, je pravda že posledný mesiac som lieky brala sporadicky, určite pôjdem na odber ďakujem za radu 🙏

m_o_n_c_a_k
26. nov 2020

@dianna3571 no moja kamoška ma a problémy s menštruáciou kolo štítnej zlaze

3petka
26. nov 2020

@dianna3571 No ja sa od prvého tehotenstva tiež liečim na štítnu a teraz štvrtý rok mi tiež začal haprovat menzes. Mám 2 mesiace ok a tretí cyklus je vždy dlhší plus tiež sme s Dr riešili že posledné mesiace pozorujem že nemám ovulácii resp. anovulacny cyklus či čo... Po hormonálnom profile sa zistilo že mám malo progesteronu.

valentina1234
30. nov 2020

Ahojťe kočky potrebujem radu.
Ms som mala 15.11 ale bol taky že prvý deň červený a slabý a druhý deň uš hnedý.
Mala som 4 dňi ale odvtedy sa cítim zvlášne.
Picha ma podbrušku, raz na ľavej strane raz na pravej. Až tak mi nechúti jesť paly ma žáha a toči sa mi hlava môžem byť tehotná ?
Test som zatiaľ neskúšala.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre