Dobrý den, chcela by som sa opýtať či može lekár podať injekciu na vyvolanie menzesu v tehotenstve ( ked lekár ani žena nevie že je tehotná ), či to može niečo sposobiť ak sa tehotenstvo potvrdí ? Može mať táto injekcia negatívne účinky na plod ? dakujem
Ak si tehotná tak neublíži skôr podporí tehotenstvo. Ja som pri Sárke tiež bola pripravená na vyvolávačku, ale stále som sa nemohla dostať na gyndu, tehu testy negatívne a keď už som sa konečne objednala, tak mi mm doniesol posledný test a na ňom už boli kolajničky 😉 a už aj na sone bilo srdiečko. Takže ak to nie je veľmi potrebné-načo sa ponáhlať na gyndu?!
Určite nie, neboj sa 🙂
urcite nie, tie inekcie sa dokonca pouzivaju na podporu uchytenia embrijka po umelom oplodneni 😉
po prve by ti ju nikto nemal pichat len tak halabala, ale po vynechani menzesu, sone a naslednom odobrati krvi na beta hcg, az potom sa picha /hovorim o pripadoch kedy tehotenstvo nie je vylucene, pripadne sa snazite, alebo vam uslo atd, nie pri beznom pichani agolutinu kvoli inym diagnozam/ a po druhe. ak tehu si a dostanes vyvolavacku, nic sa ti nestane
je to progesteron, ktorý sa niekedy užíva aj na podporu tehotenstva - takže odpoved je Nie neublíži - skôr pomôže
Prosim vas o radu...Meskala mi menstuacia vise tyzna,a bola som na gynde a zatial tam.nic nevidel a dal mi inekciu na menzez....Prosim vas ak som v tahu neuskodi mi inekcia a neprerusi mi tah???
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mojej kolegyni z práce bolo povedané, že nie, dostala vyvolávačku, menzes neprišiel a tehotná nebola. Ale doktor povedal, že aj keby bola, len to podporí uhniezdenie plodu.