Žienky, ešte jeden dotaz.Chcem vedieť čo si myslíte tie, ktoré už máte tieto veci za sebou. MS mam dosť nepravidelnú, tak vo všeobecnosti ju dostávam o týždeň skôr, avšak tento mesiac som ju ešte nedostala a v piatok 24.1. to má byť presne mesiac od predošlej. Mala som ju podľa všetkého dostať minulý týždeň, a ide o to že ja mám už pár dní kŕče ako pred MS ale tá stále neprišla, môžem byť tehotná? Keďže mi ms neprišla "načas" + k tomu tie kŕče. Budem rada ak mi odpoviete. Budem rada za každý komentár. Ďakujem 😊(viem ze si môžem urobiť test, pokiaľ ms nepríde samozrejme si ho urobím, ale chcem poznať vás názor)
myslím že nie...
možeš, jasné, ja som si myslela, že dojde mrcha prve tri mesiace asi
@diana999 a k comu ti je preBoha nas nazor ked test ti povie urcite viac ako my: nas nazor: ano aj nie a test: ano alebo nie. ... Ja fakt nemam co dodat v 21. storoci och zeny 😩
@katarinka89 Lebo túži po dietati a ak jej tu niektora napíše že to tiež tak mala(bolesti brucha a menzes nikde) a bola tehotna tak jej to dodá nádej že by aj ona mohla byť.
Och joj žena ked si mala nechraneny sex mozes byt tehotna. Ale nepytaj sa ludi kup si kopec testov a budes vediet viac. A potom sem aspon foto ducha hod nech sa to typovanie ma od čoho odrazit.
Darmo píšeš o cykle, keď nepíšeš, či si mala vôbec styk 😅
Sprav si test prosím ťa. Tu nie su vestice.
Ahojte
Chcem sa len opýtať..Oddialila som si menštruáciu citrónom..Pokúsili sme sa s priateľom o dieťa..o 2 dni som dostala menštruáciu..Môžem byť tehotná alebo nie ? Ďakujem pekne za Vaše odpovede
@neznama222 nie... 🤦
Cyklus je riadený hormónmi a nie citronmi
@ivca88 ďakujem a pekný deň prajem 🙂
@ivca88 no citrónmi sa dá trochu oddialiť menštruácia...
@whatever1 ak nie tak planu nadej a nasledne sklamanie. Cim dlhsie bude zit v nevädomosti- tym väcsie bude sklamanie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@diana999 ale test ten ti povie viac ako nás názor . je to vždy 50 na 50, proste buď si alebo nie si