Môže tehotenský test v cca 12tt vyjsť aj negatívne ?
@h_petra S priateľom sme v októbri mali nechraneni styk, no len prerušený, odvtedy som mala tri menštruácie došli na čas a take ako som aj mávala ale 6.1 my skončila tretia menstruacia pár dni pred nou som mala žltobiely výtok a teraz mám stále po tom ako mi skončila menstruacia, a stále mám aj nafúknuté zväčšené citlivé brucho, preto som sa pýtala či ma zmysel si kupovat test alebo rovno zájsť gynekológovi.
@11simona12 aha... 🙈
nie, nie si tehotná, môžeš pokojne spávať
@h_petra taka jedna tema tu uz bola tiez sex v oktobri..3 menstruacie za sebou, testy negativne, len ta si myslela ze je v 21tt 🙈🙈🙈
@11simona12 nie isto niesi tehotna. Nafuknute brucho mozes riesit espumisanom.
Nie si tehotná, môžeš byť kľudná
@vierkainka no aj mne sa to zdalo utiahnute za vlasy len som citala rôzne články a ojedinele prípady.. takto som výtok ešte nemala a som aj chudá,váha stále rovnaká ale brucho mám iné, boli ma len hlava iné príznaky nič. Každopádne ďakujem za reakcie všetkým 🙂
@11simona12 v takom týždni ako uvádzas by si mala už na teste koľajnice ako svet.. A poviem ti čisto len môj názor s ktorým sa samozrejme nikto tu na kroniku nemusí stotožňovať...ak ti test ukazuje negatívne a ty by si bola v takom vysokom týždni skutočne tehotná, mala by si missed abort 😔a ver ze pre každú ženu ktorá túži po bábätku a zažila missed abort je to veľmi veľmi smutná situácia. Takže radšej sa teš, že tie testy sú negatívne a vyckaj si na ďalší cyklus. Potom smelo do toho aby si to bábätko mala ak ho veľmi chceš.🌼Tie spomínané vytoky ktoré spomínaš, môžu byť spôsobené stresom, prechladnutim, reakcia na intímnu kozmetiku.. Hocičo. Biely výtok nie vždy znamená tehotenský príznak.
@amelia000 presne si tu tému pamatam😁baba mala 5 mesiacov pravidelný menzes a negatívne testy, ale bola presvedčená že už je v 21.tyzdni... A potom ešte založila tému, či sa dá v 21 tt stiahnuť brucho 😁😁😁
🤦🤦🤦🤦 2 mesiace mi meškajú a beriem HAK...myslíte si, že som v 3ťom trimestri?
Vraj máte vešteckú guľu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
na čo je potrebné si robiť tehotenský test v 12 tt? 🙄
áno, môže, hcg už mohlo klesnúť