Ahojte dievčatá, práve som zistila podla testu ze som tehotna, som asi v druhom tyzdni 🙂 je predcastne sa radovat alebo to uz mozem brat vazne? Moze sa test mylit alebo nie? Nemam ziadne skusenosti a som asi hodinu riadne zmatena 🙂 dakujem za vsetky rady ;)
Pre istotu si urob ešte jeden-dva testy a ak sa výsledok bude opakovať, tak gratulujeeeem! 🙂
Gratulujem...malo by byt vsetko ok 😉
Mozes ist pre istotu na krv k svojmu gynekologovi, ktory potvrdi tehotenstvo z krvi.
@michaela14688 asi v druhom týždni od ovulácie,ale rata sa to,že si už tehu 4 týždne,teda od poslednej menstruacie,lebo v druhom týždni by ti test nič neukázal😉
Závidím (v dobrom) 😃... My sa snažíme o druhé bábo už trištvrte roka a stále nič 😥...
Gratulujem
Dakujem dievcata, nam stacil mesiac, som stale v soku, hned som sa prihlasila sem k vam lebo este nemam istotu od lekara a mala som strasnu chut to niekomu povedat.Bude to prve babo, ved mi tiahne na 30 vek uz by na to bol 🙂 strasne som plakala.Dufam ze vsetky ktore sa snazite budete coskoro pisat rovnako ako ja teraz a tie co deti mate prajem vela stastia a trpezlivosti, snad ju tiez budem mat 🙂))
@andy48 po tristvrte roku by ste mohli ist k lekarovi. Teda je to vasa vec.
My sme tak sli po siedmych mesiacoch a nakoniec to aj s lekarmi trvalo 2 a pol roka a to este nemame vyhrate. A som rada ze som to neodkladala dlhsie.
@michaela14688 gratulujem ja som sa tak tiez citila ked som som zistila ze som🙂🙂🙂 hlavne vela zdravicka a nech sa dari..
@fefiska26 dakujem, uz to mam aj potvrdene od lekarky ;) taky maly fliacik to je este 🙂
@andy48 Ahoj. Neboj sa zadari sa aj Vam 🙂 Mi sme snazilkovali tak isto dlho ako vy a nedarilo sa nam. Tak som sa rozhodla ze sa pojdem dat vysetrit kde je chyba kedze prve babo sa nam podarilo hned na prvy sup. No a nakoniec mi zistili ze mam ureaplazmu ( samozrejme to nemusi byt tvoj pripad) dala mi doktorka antibiotila aj manzel ich bral no a zadarilo sa hned po dolieceni, teraz som sa to nedavno dozvedela som cca v 4tt . Takze ak ti mozem poradit chod sa dat vysetrit ci je niekde nejaky problem preco sa vam nedari. Drzim silno palce aby sa cim skor zadarilo 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ak sú tam 2 čiarky, tak si. Gratulujem!