Maminky a buduce maminky, aky je vas nazor na pitie nealkoholickeho piva radler pocas tehotenstva? 🙂
@kokorunecka ja nechapem, co sa tu stale riesi.....ved uz tu bola otazka na mozzarellu, oregano, colu.....ked chuti, nech si da, nie?? 🙄
Ja som za 🙂 Pocas tehotenstva som tvrdy alkohol nepila, ale dala som si napr. Baileys.. 😉 Vsetko s mierou samozrejme. Bezne vidim tehulky s poharom vina v ruke... no jeden podla mna staci 🙂
V radlerovi ja 1,6% (?) alkoholu, to je fakt - absolutne zanedbatelne - ale nealkoholicke to nie je ;) Pokial nevypijes styri plechovky, tak po jedle pohar je urcite ok 😉
@katren Lebo tu isté ženy žijú v mylných predstavách....
@kokorunecka tabulka??? Ja sa len pytam... 🙂 na vas nazor... Ci ste pili a ci to moze uskodit....ale vraj aj pomaha, obsahuje kyselinu listovu... Neviem co je na tom pravdy...
@saska2208 - ze kyselinu listovu 😀 To obsahuje vela veci, ale vela zien ma problem ju s tej stravy prijat a vediet vyuzit, preto je jednoduchsie v tabletkach priamo, tam mas tu istotu.
@anjelicek26 radler zlaty bazant je uz aj nealko 😉
@poisonblu - no ja sa nieco naucim, nabuduce sa po tom budem musiet pozriet 😉 Ja Radler milujem uz dlho 🙂 Pivo ako take nemusim vobec 😀
vtedy ti moze uskodit ak ti nesadne a budes zvracat alebo mas alergiu na nejaku zlozku , nealko ti nema preco skodit
@poisonblu
@katkapapacova veru radler zl.bazant je aj nealko... Preto sa pytam, za cele tehu som nevypila ani mililitrik, nic vobe. Nc nic alko a tak sa preto pytam ci nemoze uskodit... Som v 27tt 🙂
@saska2208 nebij nemyslim ze by uskodil a dokonca co mi vravel moj doky ked som bola tehu ja pivko mi odporucil ked ma palila zaha a neuskodilo
len si daj ! ja vela krát upijem manželovi jeden glg pre chut 😅 niekedy si dám bažanta nealko , nikoho som sa nepýtala či sa to smie či nie, mala som chut tak som si dala... alkoholickym veciam sa vyhybam na mile, to sa skratka dá vydržat tych 9 mesiacov , ale pivo mám rada a je super že vyrábaju to nealko , sice som ich vypila za tehu asi len 3 flašky, no pochutnala som si nesmierne 🙂 ♥
Baby no ako Vás tu tak čítam.. tak si pripadám ako alkoholik 😀 😀 ja si veselo dám radlera aj allko.. veď ten obsah alko čo má.. to akoby nič...
A keď ma milášik požiadal o ruku tak som si šupla aj šampanské.. nech si robček zvyká na dobrotku.. 😀 😀 samozrejme že som nevypila celé.. ale pohárik a pol ešte nikomu neublížil.. a pivo..hmm,.. tiež sem tam niečo upijem drahému.. hlavne keď je vonku tak super horúco... 😀 😀 Môj názor.. : v malom množstve si môžeš dopriať všetko... dokonca aj sex.. 😀 😀 😀 😀 To máte tak isto ako keď niekto povie že mcDonald je škodlivý a aj tak sa papaá... 😠
ja som pila tiež nealko bažant ,len to mi vedelo uhasiť smad.inak pijem len vodu lucku 😀 a pijem ho aj teraz ked kojím..ved je nealko...
@tinushka13 😀 😀 😀 mám ten samý názor. Ja som pila v tehotenstve alkoholické pivo aj víno. Teraz mám už doma malé mimčo, ktoré kojím a víno i pivo si tiež sem tam dám.
@saska2208 Tabuľka znamená, že či čítaš múdre rady v knihách a či sa ich aj držíš 😉 Daj si na čo máš chuť a nerieš. V malých množstvách je všetko dovolené. mne dr. dokonca odporúča pivo na "vygrganie a trávenie" a tak isto pohár červeného vína denne, na krvinky a tlak 🙂 Takže ak budeš mať na niečo chuť, kľudne si dopraj, keď to tvoje telo pýta a nerob si vrásky či to môžeš a čo nie. Keď začneš kojiť, tak to už bude o niečom inom 😲
tak to som asi aj ja alkoholik ako @tinushka13 😀 radlera milujem a keď je horúco, pohár si dám 🙂 a dokonca aj tomu Mekáču občas neodolám 😅
čítala som o pive,že nepasterizované môže obsahovať v kvase látky,čo môžu poškodiť plod.v akej miere si už nepamätám.ja som sa počas tehotenstva tešila z bruška,bolo to moje najkrajšie obdobie.jedla som na čo som mala chuť,aj nanuk v januári (ludia čo ma stretali sa 😕 ) všetko s mierou 🙂)
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@saska2208 Si "tabuľka" alebo "netabuľka" ? Keď si odpovieš na toto tak si vieš odpovedať na všetko 🙂