Môže mi uškodiť farba na vlasy v tehotenstve?

lucy1811
1. feb 2014

Prosím vás chcem sa opýtať,či si môžem farbiť vlasy (na blond) keď som v 31.tt? môže amoniak uškodiť bábätku?ďakujem za vaše odpovede

mm87245
1. feb 2014

Ja si farbím tiež na blond a nemyslím si, nečítala som, že by niečo škodilo dieťaťu. Čierne na bielom to nemám, ale predsa som sa už za cele tehotenstvo viackrát farbila, ku koncu tehotenstva už len raz... asi...

sonagolisova
1. feb 2014

su na to rozne nazory.. su maminy ktore sa farbia cele tehotenstvo a su take ktore si daju prestavku...je to na tvojom pocite ci si chces farbit alebo nie..myslim, ze tu jasnu odpoved nenajdes..napisu ti za aj proti..ja napr. som si nefarbila vlasy a ani nechty...parfem som si striekala len na oblecenie...vsetka chemia ktoru na seba nadavame prechadza cez kozu do nasho tela 🙂

zita19
1. feb 2014

Uz sa to tu preberalo viac krat. Zo vsetkych diskusii vyslo, ze nie.

talula
1. feb 2014

ja som si vlasy pocas tehotenstva nefarbila, mozno skus farebny sampon bez amoniaku, ale neviem ci ti to pomoze, ked chces mat blond...

lucinkab
1. feb 2014

ja som sa v 30tt odfarbila na tmavo...no v blond je peroxid tak neviem 🙂 opýtaj sa dákej kaderníčky 🙂

2gabika
1. feb 2014

ja som sa vyučila za kaderníčku a tam nebolo reči o tom že by farbenie škodilo mamičke a bábätku. Takže ano smie sa farbyť a tehotenstve čo sa neodporučuje je trvalá. 🙂

majka777
1. feb 2014

ja som sa farbila cele prve tehotenstvo, inak by som bola sedivka...pytala som sa kadernicky a povedala, ze terza uz dobre kadernictva pouzivaju kvalitne farby 😉

mells
1. feb 2014

A doteraz si si nefarbila ???? Ja toto tiez budem riesit a tiez neviem ci mozem farbit alebo ne. Mne Gynekolog povedal ze mam pockat prvy trimester a potom ze sa mozem farbit 😉 tak sa toho asi budem aj riadit kedze do blond potrebujeme aj peroxid .... ehm

luba28
1. feb 2014

no ja kebyze cakam do 3 mesiaca,alebo cele tehotenstvo tak by si mysleli,ze som nejaky asocial,...ved aj v tehotenstve musime nejako vyzerat a reprezentovat,ci????

miraklemeister
1. feb 2014

Ja som si dofarbovala vlasy pri korienkoch celé tehotenstvo. Ale farbou bez amoniaku.

meja3
1. feb 2014

Ja som si nefarbila cele tehotenstvo, ani ostrihat som sa nesla kadernicke, aby som nedychala tie vypary z lakov na vlasy a farieb. Nechty som si tiez nelakovala. Neviem, ci je to skodlive pre dieta, ale na co riskovat len pre vlastnu krasu. A nemyslim si, ze kadernicka je odborne sposobila tvrdit, ci to je alebo nie je skodlive. To by som nechala na lekarov.

sandrika1986
2. feb 2014

Ja som si v tehotenstve normálne farbila vlasy keď som potrebovala a všetko v pohode bolo 🙂

michaela002
19. feb 2014

Ja sa nefarbim..ale mam jednu kamosku ktora sa v tehotenstve vydavala a chcela byt krasna ako ostatne nevesty tak si dala melir a babetku sa nic nestalo..takze to je asi kazdeho nazor ale vacsinou som sa stretla s tym ze kazdy hovori NIE 😖

anitka91
4. mar 2014

Ja som tiez pockala prvy trimester a potom si uz farbim vlasy pouzivam sice farbu na vlay bez amoniaku, lebo tie najnovsie novinky co su to su uz skoro vsetky farby bez amoniaku a som s nimi spokojna, no ale ja mam tmavohnede vlasy, u blond je to uz tropcha inak, a hlavne ci mas valstne vlasy velmi tmave alebo nie, a ci si uz vlasy farbis na blond. Ked si vlasy uz na blond farbis dlhsie a mas ich len vyrstene tak v pohode si ich zafarbi podla mna, dnes su uz farby fakt setrne. Ja som tiez vyucena za kadernicku, ale co by sa nemala je trvala, o farbe na vlasy sa nehovorilo. Je nato vsak viac nazorov. Ja som toho nazoru ze ked pockat tak ozaj tie prve tri mesiavce ale potom preco nie. Je to inak kazdeho osobny nazor a kazdeho vlastne rozhodnutie.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre