Som v 17tt
myslím,že ani jedno,ale akékoľvek chemikálie sa v tehotenstve neodporúčajú,tie nechty v pohode,to farbenie obočia.................nad tým by som uvažovala,ide najmä o to,že môžeš dostať nejakú reakciu,takže radšej opatrne,
ako tehotná som si lakovala nechty, farbila vlasy aj obočie, depilovala nohy a iné, chodila na kúpalisko, slnila sa,pracovala na plný úväzok, chodila na kávičky, na nákupy, šoférovala, chodila po schodoch, športovala, starala sa o domácnosť - všetko tak ako keď nie som tehotná... a po 10 rokoch od pôrodu môžem s istotou povedať, že nič z toho neuškodilo mne ani dcére...
nemôže bábätku uškodiť.... ... a je jedno, či dostaneš na farbenie obočia alergickú reakciu ... a trochu zbytočná otázka, keď sa môžu farbiť vlasy počas tehotenstva... 😉
už sa tu o tom veľa popísalo...
PS: veď niektoré baby ani nevedeli, že sú tehotné (prvý trimester- kedy sa bábätko uhniezďuje a škodí mu asi všetko...) a farbili si obočie, dávali si tetovačky a pod. ... a v pohode😉 ...
PSS: a máš šťastie, že si môžeš lakovať nechty, ja som nemohla lak (ani podobnú vôňu...) ani cítiť...celé tehu... 😝 a mala som vtedy také krásne dlhé a pevné nechty...🙂
Ja som počas tehotenstva žila normálnym životom ako pred tým žiadne tie hlúpe reči som nepočúvala preboha ve nie si chorá prečo by si si nemohla farbiť vlasy ? to by som chcela vidieť mamičky aby sa 9 mesiacov nefarbili 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
pokiaľ ten lak a tú farbu nebudeš jesť tak NIE