Môže ísť tehuľka so skráteným krčkom na tehotenskú masáž?

qwertxy
6. máj 2016

Ahojte, tehotna kamoska bude mat narodeniny. Uz dlhsie v plane sme pre nu mali vybranu tehotensku masaz - bud chrbta alebo prosti opuchom noh, aby si prijemne oddychla. Zistili jej vsak skrateny krcok maternice pri prehliadke v 20.tom tyzdni. Doktor jej povedal, ze sa ma setrit, ziadna namaha. Do nemocnice nejde lezat preto, ze ma doma este deti...
Moze ist na tehotensku masaz? Neviem, co vsetko patri medzi spustace porodu a na internete som k tomuto vela nenasla. Bohuzial mi na recepcii nevedeli na to odpovedat, mam zistit od doktora 😒 Ale v popise to medzi kontraindikacie nepatri - len ci to nie je az take specifikum, ze to neuvadzaju. No neviem... Nechceli by sme jej dat nieco, co by nakoniec nemohla vyuzit.
Dakujem vam za odpovede!

eeffka
6. máj 2016

ja by som do toho nesla nikdy nevies kde pri takej masazi pritlacia a aj na hohach su rozne body, ked tak by som jej dala manikuru s mazazou ruk, alebo kozmeriku s masazou dekoltu a tvare, tam nie je co pobabrat. Sama som mala rovnake problemy od 20t neriskovala by som mazas od cloveka co nevie co ide vykonavat...

pribinak
6. máj 2016

Tak jej kúpte masáž po porode, ja som na takej bola, tiez som to dostala ako darček, bolo to vynikajúce

seahorse27
6. máj 2016

Tiez by som do toho nesla....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre