Môže ísť tehotná žena do wellness?

thirstymonk
5. nov 2024

Môže ísť tehotná žena do wellness? Aby som to upresnil, chystám pre svoju privat wellness na jej narodeniny ako darček. Samozrejme, nejde ani tak o saunovanie a vírovku ako skôr o viete čo... :D
Ale keď už tam budeme, je to vhodné, aby šla do infra sauny a vírivky, alebo to môže byť skôr na škodu ako na úžitok?

maminkadeticiek
5. nov 2024

Nie.

nika23t
5. nov 2024

@thirstymonk určite nie. Skus niečo lepšie vymyslieť.

lucia13022023
5. nov 2024

Ja by som ako tehotná nešla.

melanta
5. nov 2024

Môže chodiť aj tehotná do sauny, ak chodí celý rok pravidelne, týždenne, čiže telo je zvyknuté. Ak chodí raz za pol roka, tak sauna nie, bazény áno, ak nebude sedieť hodinu v 40 stupňovej vode Nech si dá vazelínový tampón, kúpi v drogérii, ten zabraňuje, aby sa nejaká infekcia dostala dnu.

michaelam2
5. nov 2024

@thirstymonk nie, wellness nie je v tehotenstve odporucany. V saune hrozi prehriatie dietata a vo virivke hrozi infekcia a horuca voda tiez nie je v tehotenstve vhodna (ak nie je v poslednom tyzdni a nechce porodit 😀 )

tamitamitami
5. nov 2024

Ja som bola.. vírivka pravidelne, sauny iba také kde bola nižšia teplota a bola som tam kratšie.

stela567
5. nov 2024

V žiadnom prípade. Na tom má upozornil už gynekolog hneď ako mi dal tehotensku knižku.

stanulienkat
5. nov 2024

Sauna nie a virivka, kde sa chodi kazdy odmocit od potu a spiny, tiez nie. Je zazrak ked sa ludia pred vstupom do bazena osprchuju.... Urcite nie.

deedol
5. nov 2024

ak si to predstavujes tak, ze privat virivka, kde bude - ako ty pises - ved viete co - cize tipujem sex, tak urcite nie, hrozi infekcia.

januska12323
5. nov 2024

Welness si šetri napotom. A neviem aké viete čo chceš robiť vo vírivke, na to slúžia izby.

kiki68
5. nov 2024

Skor nie, nevies co tam moze chytit za problem odspodu.

jaskolka
5. nov 2024

@thirstymonk sauna určite nie, vírivka tiež nie je dobrý nápad. Toto nie sú vhodné "darčeky" pre tehotnú ženu, radšej na neskôr si to nechajte

zobaka
5. nov 2024

zober ju radsej na nejaky pobyt, ludia vo virivkach sexuju a oni tu vodu po kazdom nemenia, cize uz pred vami tam niekto bol mozno s tvojim napadom, pre tehotnu urcite nie, brr

earlgrey
5. nov 2024

Veď už si tu mal podobnú tému a tam ti radili ženy 😉 nestačilo?

maryetta
5. nov 2024

Kvoli tomu “viete co” ????…. Radsej jej kupit prsten alebo nausnice k narodeninam 😉
Sice mozno to beriem zo svojej pozicie kedy mi bolo zle zle zle. Ze som mala problem zajst k dr nieto na nejaky pobyt.
Boli sme na par dni v Besenovej ani len nohu som si nenamocila.

cookie29
5. nov 2024

Ani jedno ani druhe, sauna a virivka su stop pre tehulky

sisska96
5. nov 2024

Nieeeeeeee a nie nesexuj s tehotnou ženou vo výrivke...... preboha rozmýšľaj s hlavou nie ko..otom......

evickuska
5. nov 2024

@thirstymonk no ja som chodila na virivku normalne ale sauna mi prislo zle, od tepla sa mi rozbuchalo srdce, ale su vselijake zvasty az to spusti porod atd. ale nic sa neudialo 🙈🤷‍♀️

minenkak
5. nov 2024

@thirstymonk radšej sa je opýtaj,či nie je aj ona v skupine tehotná nič nemôže lebo ak áno zbytočne pokaziš deň vám obom

pralinka25
5. nov 2024

@thirstymonk tieto veci su totalne individualne. ale za mna mne sa az dviha zaludok ked si predstavim kolko cudzich riti v tej virivke bolo. nie kazdy ma super hygienu. nevleziem tam ani netehotna. tehotna uz vobec. a sauna tiez nie je vhodna. tvoja zena to ma rada? chodite casto? je to nieco co potesi ju alebo si len myslis ze by ju to potesilo lebo welnes sa tak nejak tlaci a radi a je to take uplne klise.

thirstymonk
autor
5. nov 2024

@deedol Neraz sme boli v tom privat wellnese, ale nebola žena tehotna.

Samozrejme, že som nemal na mysli, že budeme pichať pod vodou, kde každy šika... ale vedľa na posteli.

Privat welnes som vybral preto, lebo potrebujeme príjemné, tiché a prehriate miesto, aby sme si oddychli a normalne sa pomilovali jak manželia, keďže doma túto možnosť nemáme.

thirstymonk
autor
5. nov 2024

@sisska96 Nie vo virivke pre pana. To sme raz skušali, a ani to nešlo. Jej voda vymyla všetky ženské šťavy a potom sa nemohla nastoknuť :D

Pod pojmom wellness som myslel celý priestor, kde je aj postel, aj ležadlá atď, Wellness nerovná sa vírivka.

michaelam2
5. nov 2024

@thirstymonk wellness pre tehotnu naozaj nie. Nqvyse je tam teplo a z toho ked jej pride zle tak je po darceku. Vezmi ju na veceru a do pekneho hotela

thirstymonk
autor
5. nov 2024

@michaelam2 No to skorej z večere jej bude zle :D

michaelam2
5. nov 2024

@thirstymonk 😀 tak len ten hotel 😀

thirstymonk
autor
5. nov 2024

@michaelam2 Heh, dobry napad, len kus cez rozpočet :D

michaelam2
5. nov 2024

@thirstymonk kolko stoji ten wellness?

thirstymonk
autor
5. nov 2024

@michaelam2 35€ na dve hodiny

michaelam2
5. nov 2024

@thirstymonk aha tak to je fajn. Akoze mne napriklad by stacilo aj to ze si tam mozem lahnut na lehatko alebo postel a oddychnut si …tak ak je rovnako skromna tak chodte 😀

thirstymonk
autor
5. nov 2024

@michaelam2 Jj, to nám úplne stačí k šťastiu.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre