ahojte, dnes som si nafarbila vlasy Loreal Preference a keď som si prečítala fóra o farbení vlasov v tehotenstve, tak som ostala nešťastná...mám pocit, že už naozaj nič nemôžem....a že tomu maličkému stále ubližujem....:( som na začiatku tehotenstva a už si musím asi každý môj krok najskôr overiť predtým ako ho urobím....
ja som si farbila pri oboch a nic im nie je.tehu neni choroba,zbytocne sa nestresuj a uzivaj si pokial mozes 🙂
no ja neviem ,ale podľa mňa by ste mali (všetky tehotné) prestať čítať všetky možné informácie potom ste zbytočne zmätené a oplašené 😉
Ja som si farbila vlasy počas tehotenstva a nič sa nestalo 🙂
Ja som si tiez farbila vlasy a to iste mi aj lekarka povedala, ako hovori anjelicek26, ze treba vetrat, aby nebolela hlava z toho ''smradu''. Ale, ze to nie je skodlive. A taktiez aj kadernicka mi to vravela, ze treba pouzivat kvalitne farby. Farbila som si vlasi kazde 2-3 mesiace a mala je tu - ziva a zdrava 🙂
Aj ja som si farbila a dcére nič neni. Ale ak sa bojíš tak prejdi na Hennu. Ja ju používam už asi polroka a som max. spokojná. Zbavila som sa svrbenia hlavy, lupín a vlasy sa nádherne lesknú.
najlepšie mi chytil melír práve keď som bola tehotná a malej nie je nič... tehotenstvo nie je choroba, môžeš všetko (samozrejme extrémy ako bungee jumping alebo kokaínovú žúrku vynechaj pre istotu 😀 ), akurát pri farbení vlasov by som skúsila na jednom pramienku, že ako tá farba chytí - vďaka hormónom v tele môže byť výsledný efekt trošku iný, špeciálne s hennou by som pokusy nerobila (kamoške chytila na zeleno 😀 )
tiež sa pridávam, farbila som si v tehu vlasy a som tu. ja aj naše dievčatko. a obe zdravé. 🙂
Podľa mňa je tam len riziko pri nejakej alergickej reakcii. Ináč by nemal byť problém....s výparmi a dráždivými voňami by som to riešila otvorením okna, ináč by som to neriešila....Ja som si v tehu tiež farbila vlasy.....keď som nechcela chodiť ako strašidlo....tehu nie je choroba, netreba stresovať a užívaj si 🙂 Krásne tehuľkovanie 😉
ja som ssi tiez vlasy farbila pri oboch tehotenstvach.
vraj hej co ja viem..ja som si na svadbu zabarbila
Všetko je presne ako napísala @anjelicek26 .
Len dodám, vedecké testy potvrdili presne toto, čo ti aj @anjelicek26 napísala 🙂
nemôže 🙂
Podľa mňa je to blbosť, jediné čo som ja postrehla, tak mi chytala farba zle. Čo mi aj kaderníčka potvrdila.
aj tak by som sa vyhla akejkolvek chemii v bucnosti, a rovnako amalganovym vyplnam, a inej domacej chemii, 😉 daj si melir 😅 cim menej chemie tym lepsie pre teba aj drobca 😉 ja som kadernicka, a vlasy som si nefarbila 😉
tehotenstvo nie je choroba 😅 aa v dnesnom svete chemikalii umelin skodlivin by si sai tak chemikaliam vsetkym nevyhla , tak preco sa vyhybat prave farbe na vlasy?
@nizoe Ja pred tehotenstvom som farbila vlasy v kadernictve kazdych 6 tyzdnov, takze som bola dost zufala zo stavu mojich vlasov, teda farby, pocas tehotenstva. Viem, ze existuju bezamoniakove farby, ktore neskodia, ale ja som si povedala, ze tych 9 mesiacov kvoli malinkej vydrzim. A testy netesty, vyskumy nevyskumy... nefarbila som, proste som sa bala.
nepanikar v pohode,ja si farbim vlasy kazdy mesiac a tu som. podla mna sa s niektorymi vecami uz fakt prehana. co si teraz nebudu zeny 9 mesiacov farbit vlasy? fuha to by sme poniektore vyzerali. :D
prvy trimester pozor na rozne veci, lebo placenta este s len vytvara a vsetko ide babu. Az potom to filtruje, ale tiez nie vsetko.
mozes si farbit vlasy,.. len niekde pri otvorenom okne, aby si nedychala tie vypary 😉
farba na vlasy nejde do tela///len pozor na ti vypary 😉
tak ja som bola práve včera na melírovaní a farbení.... a nič mi nebolo, dokonca by som povedala že mám teraz najlepšiu farbu. Najprv som si myslela že to vydržím, ale keďže mi rastú vlasy ako besné a mám aj dosť šedivých tak som si povedala že nebudem chodiť ako strašidlo.
inak moja mama si počas tehotenstva farbila vlasy a že v tom čase boli iné chemikálie 😕
Farbila som si vlasy pri oboch tehotenstvach a prezili sme to vsetci traja 😀 Takze ziadna panika, tehu nie je choroba a netreba niektore veci az prilis riesit. 😉
Ja som si farbila aj v prvom trimestri, problem moze byt akurat ten, ak by ti na zaciatku tehu prislo z toho smradu zle, inak nic... farba mi chytila normalne, cize dobre a vyparov sa vonku nadychas aj tak az-az... takze neries a prestan citat fora... aj ja som si ich precitala az po tom, co som sa najedla arasidov a nivy do prasknutia... 😉 a tu sme vsetci zdravi...
Aj ja som si fabila a bolo vsetko ok, proste otvor okno aby si sa nenadychala vyparov, 😉 urcite babu neuskodis 😎
@kosicanka1 ona vie, uz som jej aj spravu pisala, precitala a strapnuje sa dalej
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@nizoe - v tehotenstve si mozes farbit vlasy, skodlive su len vypary - ale to aj pre netehulku, moze ta rozboliet hlava, preto pekne vetrat a hotovo. Mas aj moznost pouzit farbu bez amoniaku, ale chemia je chemia - proste otvor okno. Cez pokozku neprechadzaju ziadne skodliviny do krvneho obehu (teda k babu cez placentu), keby to tak bolo, tak by ich predavat nesmeli. Hlavu hore, su to zasa raz nedokazane povery.