Môže Aulin uškodiť počas tehotenstva?

momo216
20. mar 2012

Ahojte tehulky, som v 19 tt, a straaasne ma bolia zuby.Od bolesti som si dala AULIN tbl tak nemyslite ze to moze mat nejake nasledky?viem ze to je dost silna tabletka lenze mne nic ine nepomaha..do teraz za cele tehotenstvo som si dala asi 3 krat paralen koli teplote 2 krat a raz na zuby co pravdaze nepomohlo... dufam ze to nema v plyv na babatko, ja myslim ze nie ked to neuzivam pravidelne alebo castejsie, ale rada by som poznala aj nazor skusenejsich.
Dakujem

piacere
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kleyta49
20. mar 2012

No ja by som sa neopovazila zobrat Aulin. Je to liek na akutne bolesti. Neviem co povedia ini, to je moj nazor. Skor by si sa mala zamerat na to preco ta ten zub boli a vyriesit tento problem.

lencita
20. mar 2012

v pribalovom letaku je pisane ze sa nema uzivat posledne 3mesiace tehu..ja osobne by som to asi tak neriesila. radsej skoc k zubarovi nech vyriesi problem a bude pokoj a nie sa dopovat tabletkami, ktore neriesia pricinu bolesti 😉

katren
20. mar 2012

@momo216 dat si silny liek a potom rozmyslat nad nasledkami.....no trosku naopak, nemyslis????
lieky som si davala jedine po konzultacii s lekarom, nie si davat len-tak...

baramborka
20. mar 2012

skor sa snažme aspon počas tehotenstva siahat po liečivach z " kuchyne "alebo liečivach na takej domacej báze a nie hned siahat po silnych liekoch ...nahrievaj si sol na panvici, nasyp do ponožky a prikladaj na bolave miesto ... možno skus zajst za zubarom , prečo to neprekonzultujes s lekarom ?? dnes už nemusime šlapat cez 5 kopcov v snehu s deckom v košiku na chrbte ako kedysi aby sme sa vobec dostali k lekarovi .. trošku zodpovednosti ..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre