Morfologický ultrazvuk verzus 4D

bianka0111
17. sep 2013

Ahojte tehulky, včera som sa chcela objednat k Mudr. Čunderlíkovi na morfoligcký ultrazvuk v 20tt, no sestrička mi povedala, že celý oktober je Mudr. mimo, takže to nieje možné...Máte skusenosti s iným lekárom, ktorý by robil rovnaké vyšetrenie??? s podobným pozitivnym ohlasom ako je na Mudr. Čunderlika??? A ešte, myslíte, že by morfo. nahradilo 4D vyšetrenie???

evka555
17. sep 2013

@bianka0111 ja som bola na 4D a popozeral úúúplne všetko takže myslím že je to porovnateľné vyšetrenie

bianka0111
autor
17. sep 2013

@evka555 ano?? lebo keby hej, tak by to bolo skvelé, lebo tu v NZ su 4D u viacerých, nemuseli by sme ist do BA....

sabina1975
17. sep 2013

@bianka0111 ahoj a akomu chodis gynekologovy lebo ja chodim k mudr. Halm esovej a ona mi robila morfo a to sme mali velmi vysoke riziko na ds 1:15 sice sme boli aj na amnio ale aj tak mi vsetko vysvetlila poukazovala a robi aj 3D/4D ja som velmi spokojna

bianka0111
autor
17. sep 2013

@sabina1975 ja chodím k Mudr. Bányi...a ten má len také obyčko sono...zajtra mám ,mat výsledky tripple testov, tak uvidím, ako sa rozhodnem....ja od začiatku tehu beriem diazepan z miernymi prestávkami, a preto mi odporučali Mudr. Cunderlíka, lebo on urobí vraj všetko, aj cievy, aj srdiečko aj chlopne, krvný obeh...tak preto uvažujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre