Ahojte zienky,
chcem sa spytat, ci ste niektora uzivala v tehotenstve Montelukast alebo Singulair (je to to iste) v tehotenstve...? Pretoze ho momentalne beriem a asi aj dlhsie budem musiet, ale chceli by sme babo, ale neviem, ci by to bolo mozne. Nechcem sa hned doktorky pytat, tak by ma zaujimalo, ci ste to niektora v tehu brala a ci babo bolo ok, zdravucke. Dakujem 🙂
tak ako píše @freyjanr ako náhle som zistila, že som tehotná naklusala som k lekárovi a on vymenil moje lieky. Mala som také šťastie, že som ich počas tehu (dokonca ani teraz) nepotrebovala, lebo sa všetky príznaky stratili - vraj sa to v tehotenstve stáva 🙂. Počas snažilkovania som vysadila akurát Fixit 120, lebo som sa na príbalovom dočítala, že je to taký humus, ktorý sa vôbec neodporúča ani v období splodenia.
@simonkazga no pekne a mohla som sa ja cudovat preco sa mi dva roky nedarilo otehotniet ked som brala fixit
ano fixit som musela aj ja vysadit, ked som bola tehu, ono nebola som az taka silna astmaticka pocas prvych 2 tehotenstvach, ale toto leto sa mi vyrazne zhorsila astma, tak preto som sa pytala.... dakujem vam 🙂
Ja mam tiez astmu beriem ventolin a flixotide a brala som to aj cez tehu. Uplne pohode. Mala je zdrava a ja som tehu zvladla tiez poho s tym.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@monuuula ahoj,zatial tie lieky neries a ber ich normalne a ked otehotnies skocis k dr a upravy ti liecbu.pocas tehotenstva som musela chodit na spirometriu raz za mesiac a podla vysledkov som brala najslabsie mozne lieky,to co beries ty sice nepoznam ale pochybujem ze v tehotenstve by bolo vhodne brat lieky ktore beries bezne,mne vysadili vsetko co som mala na alergiu aj astmu a tie slabucke lieky co som mala miesto toho mi tiez kazali uzivat iba v pripade nudze...si silna astmaticka?