Co poviete bruško v 8 tyzdny
Nezda sa mi aby si vo 8 tt mala uz take teh.brusko..
To asi preto ze je to 3 tehotenstvo a nafuknuta niesom
🙂 ok tak nie si, ale ak je toto osmy tyzden, tak do 40teho si neviem predstavit co budes mat ;)
V 8. týždni je bábätko veľmi malinké. Takže toto je skôr nafúknuté bruško 🙂
Ved to ze je malinke nechápem tomu ani pri prvom ani pri druhom som nemala také bruško všetko je mi malé tesne
Ja pri druhom som v 8 týždni vyzerala na 12, nezniesla som normálne oblečenie. V 16 tom som mala ako v 22, potom to už bolo ok. Kľudne môže byť tehu. Veľa zdravia a šťastia ti prajem
Ved to každý povie ze čakám dvojičky ale na ultrazvuku bolo len jeden plod
Aj ja som mala také... nemáš náhodou aj diastazu priamych brušných svalov? Ja som si vlastne pri treťom tehotenstve robila tehu test preto, lebo som mala moc veľké brucho...a bola som neplánovane tehotná 🙂
@sebastian2009 ja som mala malé brucho len pri prvom , išla som rodiť a sa ma pýtali kde to mám . Pri ďalších to už bola iná káva , druhé , tretie a štvrté , rovnako ako ty. Pri tretom som mala diastázu a tam som to skôr mala uložené v hornej časti v 4 takisto .
Ale brucho som mala od začiatku riadne, potom sa výrazne spomalilo a ku koncu som sa nijak nelíšila od ostatných tehuliek .
Ja som mala takéto, keď som išla rodiť😉, ale tak každá sme iná, hlavné je, aby všetko bolo v poriadku
Ja o tom prvýkrát počujem o diastaze ale ináč beriem vitamíny na začiatku tehotenstva femibion 1
Ahoj, tak ja, keď som čakala tretie, som mala veľmi skoro brucho vonku. Ešte som nikomu ani nechcela hovoriť, že som tehu a všetci to vedeli :D Ono je to tým, že už je to všetko po predošlých tehu ponaťahované, teda, aspoň tak mi to lekárka vysvetlila. Ale nakoniec som to brucho nemala nejako extra veliké, len skoro vyskočilo.
ahoj ja som bola v 8tt a brucho som mala tiež riadne nafúknuté...ale tak u každého je to iné 🙂
Takéto brucho mám vždy keď som nafúknutá. A to nie som ani tehotná 😀
by som nepovedala, ze si len v 8 tyzdni osobne by som typovala tak na 5 mesiac ale je pravda, ze kazda tehotenstvo prezivame inak a inak sa na nas odzrkadluje. mozno sa rast zastavi a budes ho mat taketo az do koca tehotenstva 😉
Ta to mate pravdu ze v treťom tehotenstve je vypukle bruško
Bábätko v 8 týždni je veľmi malinke. Takze toto určite nie je tehotenske bruško. Ja som v 16tt a také nemám.
@deniska2706 pretože máš predpokladám prvé dieťa, ja som pri prvom nemala také ani v 30 tt, v treťom tehotenstve som mala brucho už v 3 mesiac ako keby som bola v 6 tom.
Ja som take mala v 28tt😊 Cakam piate babatko a vzdy mi brusko vykuklo az okolo 24-25tt, ale ja mam velmi pevne brusko, vraj preto dobre drzi maternicu vnutri😊
Ta to preto ako hovoríš to je tretie tehotenstvo a mne naraz vypuklo ani nemusím hovoriť ze som tehotná každý si to všimne a všetko je mi úzke nemôžem nič nosiť všetko volnejsie musim nosiť ktoré pri prvých dvoch ani som nevedela ze som tehotná
@sebastian2009 ja mám skoro take iste bruško akurát som presne v 8tyzdny a dva dni . Prvý x som potratila hneď na začiatku . A teraz sa mi brucho ukázalo hneď 🙂 môžeš mat take každá zena je ina telo je iné .
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
v osmom tyzdni nemozes mat brusko, aspon nie tehotenske, najskor si nafuknuta by som povedala