Ahojte, ja sa len chcem opýtať, či je tu niekto komu sa babo pocas uzv nehybalo. Ja som v 11 tt a babo sa na uzv vobec nehybalo ale srdiecko mu bilo. Ci proste ten ultrazvuk prespalo. Kedze som niekde citala ze uzv dietatko zobudi.
🙂 vďaka
barbarka, neboj môjho malého na 3D musel doktor poklepať,aby sa pohol lebo spal. Inokedy robí ako divý 🙂 🙂 🙂
presne tak,nic sa neboj barbarka, aj mne ked robil doky usg v 12tt tak babo spalo:o) a tak mi doky jemne poklepal dlanou po brusku so slovami.."halo drobec,ideme si ta poprezerat,ci si ok,pekne sa nam popohybuj :o)" a babo na to hned zareagovalo,prebudilo sa a celych 5 minut sa pohybovalo,mavalo ruckami a tak,bolo to uzasne, v polke usg zase babo zaspalo,doky ho este chcel prebudit,zas mi potlapkal po brusku,ze "halo,kamerujeme ta,tak nam este nieco ukaz :o)" ale babu sa uz nechcelo:o) takze sa neboj,babatka vela spia :o)
presne barbarka, ja som si myslela, ze ci je v poriadku, ked len spinka stale. robili mi uzv skoro kazde 2tt (mali sme bohuzial zle predchadzejuce skusenosti 😔) a tak naozaj mozem povedat, ze sme si mysleli, ze budeme mat maleho flegmatika, ale prestalo to v 18tt 😀 odvtedy je to sidlo a aj dnes sme prisli z velkeho uzv vysmiati, lebo maly cely cas kopal lekara do sondy a nechcel sa dat zmerat, lekar len krutil hlavou, ze velmi aktviny je, nemozem ho zmerat 😀
takze pohoda, nam spal sustavne, aj ked do neho stuchali...ono sa to kludne moze vsetko zmenit uz na dalsom uzv 😵 drzte sa xxx
barbarka, hlavne klud, nebojkaj sa! Ja som mala velmi zive babo cele teho a koncom 9.mes. sa na vysetreni ani nepohlo!!! Sestricka mi merala prietoky, triasla bruchom ako o zivot a nic! Museli mi opakovat vysetrenie o 2 hodiny a stale nic! Poslali ma domov (nezodpovednost) ale ja som necitila ziadne pohyby dalsie 2 hodiny, tak som volala MUDr., co mam robit, lebo bol piatok poobede a bola som uz s nervami v koncoch. Tak ma este vecer hospitalizovali a az v nemocnici sa moja zlata Barborka zobudila po neviemkolkych hodinach ako keby sa nechumelilo 😀 na ultrazvuku sme videli ako zíva a potom veselo kopkala az do rana bieleho! No nervy som mala na dranc, ti poviem! Takze len klud 😀
kočky ďakujem vám, veľmi ste ma ukľudnili. 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
také malé babetko vačšinu času spinká takže sa nečuduj ak mu bilo srdiečko tak je všetko v poriadku 😉