Ahojte zienky 🙂
Pred mesiacom som bola na duchovnej obnove s misionárom Jamesom Manjackalom. Dokonca som vtedy aj otehotnela a mam od neho jednu krasnu modlitbu pre tehotne zeny 🙂 myslim, ze by sme sa mali kazda modlit za zdrave dietatko.
Modlitba:
Vsemohuci Boze, dakujem Ti za dar mojho nenarodeneho dietata, dakujem ti, ze si vybral mojho manzela, aby sme sa stali rodicmi tomuto dietatu. Dakujem ti za manzelsky zivot, v ktorom si nam toto dieta daroval. Uznavam, ze si to ty, ktory si dal pocat novemu zivotu v mojom vnutri. O Pane, vo svojej vseveducnosti a vsemohucnosti vies, ako moje dieta rastie. Poznas dokonca aj tlkot jeho srdca.zverujem svoje dieta do tvojich ruk a modlim sa, aby si ho ochranoval od vsetkych moznych defektov a chorob tela i mysle. Daruj mne a mojmu manzelovi statie mat zdrave, nadherne a silne dieta. Slubujem, ze budem svoje dieta vychovavat, aby malo dovry charakter a praktizovalo zasady krestanskej moralky cez vieru a modlitbu. Pozdvihujem svoje dieta do tvojej pritomnosti a chvalim tvoje meno naveky. Amen
Ak aj vy mate nejake modlitbicky sem s nimi 🙂
Krásna modlitbicka.Dakujem.😊
Amen 🙂
Krásna modlitba. Dakujem.
Práve teraz cítam knihu pátra Manjackela.🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lidka1992 ta modlitbicka je naozaj krasna, dakujeme ze si ju sem napisala 😉 😉