Mobil v tehotenstve

dani345
4. okt 2016

Ahojteee babenky chcela by som sa spitat a sa svami poradit co myslite skodi mobil ked ho vyuzivam kazdy den asi ako kazdy znas ale stravim pri ňom aj daky cas ked nieco hladam a pozeram neuskodi to niako babetku v brusku ?????

moni244
4. okt 2016

To sa pytas vazne? a ako vies, ze si v 2 tyzdni? Vela zien ani nevie, ze je v takom tyzdni tehotenstva

evittam
4. okt 2016

@moni244 Ale prosím ťa, v inej diskusii má problém ,že niečo vypila.....
@dani345 A ty sa nudíš alebo nevieš čo zo sebou už v 2.tt či v 6.tt?! Veď do pôrodu sa týmto spôsobom zblázniš. Ti poradím - si kúp sklenenú guľu (ale takú väčšiu - lebo do pôrodu určite narastieš), zabezpeč si filter vzduchu, vody a najlepšie bude ak na tom všetko vydržíš až do pôrodu. A potom to všetko zabezpeč dvojmo - aj pre svoje dieťa. A budeš určite v poriadku.
Prepáč za sarkazmus, ale vypni net a užívaj si tehu a nerieš čo môžeš a nemôžeš - ak si normálna zdravá žena tak môžeš všetko čo doteraz.

dominikav123
4. okt 2016

@dani345 áno uškodí hlavne spamovanie na MK 🙂

katka253111
4. okt 2016

Podla mna sa odstahuj mimo civilizacie...kde nie je elektrina, mobily...nic...

silaviat
4. okt 2016

moze na dialku posielat sms telepaticky cez tvoj mobil najme ked sa k nemu dostanu vypary z toho vina co si vypila na svadbe... bude ozrate a uz to pojde.. tak si sleduj kredit a na net daj rodicovsku zamku nech sa z neho nestane hacker 😎

moni244
4. okt 2016

@evittam ja viem, bud je jedna z tich co prehanaju cele tehotenstvo, alebo si z nas robi niekto srandu

evittam
4. okt 2016

@moni244 No veď asi tak nejak. Mne normálne "rozum stojí" keď čítam niektoré tie "problémy" a témy, ktoré tu niektoré ženy zakladajú - fakt len na smiech alebo skôr na plač - no vyber si....... 😉

lienka_snehulienka
4. okt 2016

Baby, viete, čo je irónia? Otvorím túto tému, že sa idem pobaviť a tu na mňa svieti reklama "Vedela si, že na koníkovi kúpiš aj mobil?" 😀 😀 😀

sam2
4. okt 2016

Odpadla som 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

mawka
4. okt 2016

@lienka_snehulienka 😀 😀 😀 😀

glorikarebeka
4. okt 2016

@dani345 no ak si ten mobil nepchas tam dole tak potom ti neuskodi
@lienka_snehulienka aj ja som sa chcela pobavit,tak som otvorila 😀 je toto vobec mozne?ak ano tak chuda dieta asi hned pojde do sterilnej domacnosti

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre