Mimomaternicové tehotenstvo

dancul142
13. aug 2018

Dievcata chcem sa opytat dnes som bola u gynekologa a povedal ze vidi plod ale nieje si isty cicje to mimomaternicove lebo zda sa mu ze je to v cervixe ulozene v krcku ,vidi to na 5+3 ale ze vela tehotenstiev tak zacina ze sa to neda urcit (poloha) ze je to male este.zobrali mi dnes krv na hcg hormin rano mam prist na hospitalizaciu, myslite si ze je sanca ze to bude ok? Mate niektora skusenost s tymto?

kaitlin3
13. aug 2018

urcite je sanca ze to je uhniezdene spravne, ta sanca ze sa jedna o cervikalne mimomaternicove je asi 1 % zo vsetkych mimomaternicovych co sa deju (98% je vo vajickovodoch a ostatne 2% prave krcok, brusna dutina...) a ake zriedkave je mimomaternicove...verim ze to bude dobre, mozno to bude predsalen rizikove tehotenstvo, kvoli nizko ulozenemu plodu, ale to je nic v porovnani s mimomaternicovym 🙂 isto si pytaj nech ta vysetria voaceri doktori, inak sa nedaj hned rezat...drzim prsty!!

dancul142
autor
14. aug 2018

Tak dnes lezim v nemocnici hcg vysledku z krvi zo vcera boli nizke a dnes na ultrazvuku nic nevidela doktorka na tom krcku ani nikde iba to ze mam ovulaciu silnu...tak rano mi spravia dalsie sono a vezmu krv..neviem co si mam o tom mysliet lebo dietatko velmi nechcem teda neplanujeme ale keby bolo nenahnevam sa ale nemyslim si ze si to namyslam..ale mam priznaky vidim ako sa mi prsniky zvacsili trosku teda dvorce a aj brusko mi vzdy vybehne poobede z kavy mi byva zle a bolia ma krize aj hlava..inak nekrvacam ani nemam nejake bolesti , teraz trosku ked sa mi tam uz druhy den sparali tym sonografom ...myslite ze by som mohla byt v tom a len to neni este vidiet? Lebo robila som si dva testy a vysli pozitivne druha ciarka bola sice slabsia a na jednom teste zmizla tak trosku ked som s nim manipulovala dlhsie teda vybledla uplne...viete citim ze nieco je ine dokonca aj moj pes si mysli ze je tehotna a nechce zrat a uz mesiac len pri mne čučí a je divná a tecie jej mlieko z bradaviek...vraveli mi dnes ze to mohla na krcku vidiet aj tu ovulaciu cico to je ten hlien ..ja uz som dement z toho

dancul142
autor
15. aug 2018

Takze hormon mi v krvi namerali 0,5 hcg. Na sone nebolo vidiet v maternici ani vo vajecnikoch nic iba na krcku, to o com si mysleli ze je zaseknuty plod a zevraj je to hlien ovulacny ..citim sa divne som slaba mam bolesti krizov a citim ze sa somnou nieco deje tak co poviete poradte prosim !

haluta
18. aug 2018

@dancul142 ahoj ako si dopadla?

dancul142
autor
18. aug 2018

@haluta stale nic neviem nove v pondelok idem k lekarovi na gynekologiu tak asi mi bude brat aj krv,,,dost ma bolia krize mam nizky tlak co som nikdy nemavala a take pichanie v burchu v podbrusku , nekrvacam ani nespinim len sa citim ako balon

haluta
18. aug 2018

@dancul142 držím palčeky nech všetko dobre dopadne!

mamajanulka
6. okt 2018

@dancul142 ahoj,ako si dopadla? Všetko Ok?

lenkabukviarova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre