Ahojte baby 🙂 prosim mam otazku ..raz sme s priatelom skusili pokus o otehotnenie..ale klasicky mi meskava menzes aj 14dni..uz mi meskaju 12 dni vobec ma stale neboli podbrusko len prsia asi tyzden ale farba bradaviek normalna,jem vsetko, neni mi zle ani nic..robila som si dva testy a na oboch bola druha ciarka slabucka oproti tej prvej...volala sim na gyn ale az po sviatkoch mozem prist..a bolela ma tyzden hlava a brala som mig 400 asi 4 tabl bojim sa aby ak som tehotna,bolo dietatko zdrave..co si myslite?dakujem🙂
tazko povedat. moze byt ze si tehotna, moze byt ze sa neuchytilo, zistis az ked urobis rovnaky o 2dni a porovnas
Na zaciatku tehotenstva som tiez mavala taketo ciarky pri kazdom z troch mojich deti 🙂
@monikamama aha😅a myslis ze teda mozem byt?a mam strach ze som jedla tie lieky ...velmi
Koľko dňový cyklus mávaš? ak sa môžem spýtať, keď ti mešká 12dni a taka slabunka ciarocka, držím paluchy🤗🙏
Neboj sa ak by ddi bola tehu tie 4 tabletky ti neublížila... Takto úplne na začiatku
Vyskusaj este dalsi test. Ak boli urobene utorok streda uz by mala byt ciara tmavsia zas o kusok
Digi ti ukaze aj vecer 🙂✊
Xtina
@xtina1711 urcite si tehotna takze gratulujem 😊
@simonasaparova dakujem stale tomu ale nvm uverit😊mam zmiesane pocity,strach radost..
Píšeš klasický ti mešká 14 dní .tým chceš povedať že čo napr každý druhý cyklus ti mešká 14 ? .. podľa všetkého si mala posunutú ovu a nie meškanie ..vyzerá že to tam je tak nech to aj ostane 🙏 gratulujem tíško 🥰
@mariska1989 vzdy ked mam mat kramy tak mi meskaju aj 10 dni potom dostanem mam dalsi vypocet krdy mam dostat a zase meskaju a to mam tak stale nikdy som nebrala anti . A dakujem no ja mam zmiesane pocity neviem ci plakat ci sa smiat uplnr este to neni iste ale ak som tak budem vdacna velmi si zelam mat zdrave a stasttne babetko a dakujem🥰🥰
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@xtina1711 moj test