Metóda na výpočet pohlavia bábätka

viikkki
13. okt 2020

Ahojte baby, prosím vás nepoznáte niektorá metódu na určenie pohlavia bábätká okrem jonasovej a čínskej?... Ale tak ze by ste mi to aj vysvetlili ja si to vypočítam sama... Vopred ďakujem ❤️

krokodil_901
13. okt 2020

@viikkki Ja som počula o dákej metóde so sódabikarbónou ale nepoznám to tak skús vygoogliť

ckatka
13. okt 2020

@viikkki mne sa najlepšie osvedčil geneticky test. Vedeli sme v 12tt a so 100% spoľahlivosťou

eriksonka1234
13. okt 2020

@viikkki ani jedna metóda vám to nezaručí, mali sme Jonasom vypočítanu a napriek tomu pohlavie nesedelo, a ani v čínskom. Mali sme mať podľa výpočtov dvoch chlapcov🤷‍♀️

zemiakovysalat
13. okt 2020

@ckatka nie je 100% spoľahlivosť, kamoške vyšlo chlapec a ma dievčatko 💗

tomikejt
13. okt 2020

Ja som vedela už v 12 tt, geneticky test z krvi. Žiadne výpočty niesu spoľahlivé, to je hlúposť ved ako môžeš z výpočtov zistiť ktorá spermia bola najrýchlejšia? Ak to vyjde z výpočtov, je to len náhoda. 50 percent chlapec, 50 percent dievča.

ckatka
13. okt 2020

@zemiakovysalat ako ktoré testy. Môže sa stať že sa v krvi nájde chromozóm XY - co znamená chlapca. Lenze ak máš staršie dieťa chlapca, resp si pred nejakým časom potratila plod mužského pohlavia, môže sa stať že ten chromozóm v krvi ešte máš.
Ja som ale tehotna nikdy nebola...čiže keďže sa mi v krvi našiel chromozóm XY, jeden z nás dvoch penis mat musí...A ja to nie som. Čiže 100% chlapec...A morfo ultrazvuk v 24tt to len potvrdil.

Labak tvrdí že len vo vyššie uvedenom prípade môže nastať omyl, pripadne ze asi 2x sa im.stalo ze zlyhal ľudský faktor a poplietli dve vzorky.

viikkki
autor
13. okt 2020

Sú aj také výpočty z krvi

barus26
13. okt 2020

@viikkki to nie sú výpočty.. to reálne testujú v laboratóriu .. ale aj sa za to platí

lauriema
13. okt 2020

@viikkki Áno, poznám napíšem ti postup, 20x10+x3-x2=to je vzorec, prepáč nechcem útočiť, je to sranda, ale čo tak počkať na usg?

viikkki
autor
13. okt 2020

Baby ja este asi ani niesom tehotná len sa snažíme 😅... Ale viem ze existujú také metódy tuším sa u človeka mení krv každých 7 rokov ale neviem presne ako to je 🤷‍♀️staršia krv vraj prevláda je to niečo podobné ako cinska metóda.... Viem ze sa robia testy v labaku ale chcela som vedieť ten "iný spôsob"

cookie29
14. okt 2020

@viikkki som si istá, že “zaručených” metód nájdeš na internete viac. A keďže logicky je šanca pol na pol nájdeš aj veľa ľudí, ktorí Ti potvrdia, že u nich to zabralo.
Odporúčam prejsť si pár skupín, a uvidíš, že veľmi často otehotnieť a donosiť dieťa je zázrak, oveľa častejšie než si myslíš. Takze pohlavie... pokial na to nie je nejaký závažný geneticky dôvod je vlastne nepodstatne.

habibim
14. okt 2020

@viikkki tu je taka tabuľka na tu krv co každých 7r.sa meni.. Ak ti vyjde červené políčko tak dievčatko, ak oranžové tak chlapec a ak sivé, tak sa to priklana k pohlaviu, ktoré malo práve zmenenu krvi, čiže alebo tvoje alebo partnerove.. Vyšlo mi to pri synovi ale nevyšlo pri prvorodenej.. Teraz podľa toho by malo byť dievčatko, Dr.na utz v 12tt povedal, že to vidí na dievčatko, tak uvidíme... Ale radšej si počkám na morfo utz v 21tt.. Inak stopercent je až porod😉

miakey
14. okt 2020

@habibim podľa tejto tabuľky by napr. každá 28 ročná žena, ktorá má 30 ročného muža, mala rovnaké pohlavie dieťaťa 😄 presne ako hovoríš, stopercentný je až pôrod

habibim
14. okt 2020

@miakey 28r.zena a 30r.chlap by mali mať podľa tejto tabuľky dievčatko...

julka1990
14. okt 2020

@habibim podla tohto by som mala mať 2x dievčatko a 1x chlapca :D :D a doma mam 2 chalanov a čakam tretieho :D :D ako píšeš 100% je až pôrod 🙂 tak uvidíme

ivca88
14. okt 2020

Aha, tak ak ešte nie si tehotná a len sa pokúšate, tak mne úplne vyšlo to, že styk trebalo mať 2 dní pred ovuláciou a mala som dva krát dievčatá.
Dievčatá sú vraj pomalšie, ale dlhšie prežijú.
Ak chcete chlapca, tak sa odporúča mať v deň ovulácie styk. Tieto spermie sú vraj rýchlejšie.
Ale tak, zaručiť sa to nedá. Treba skúsiť 🤷😂

habibim
14. okt 2020

@ivca88 ja som mala teraz v deň ovulácie, a čakáme vyzerá to tak, že dievcatko😉

miakey
14. okt 2020

@habibim tak som to myslela, že každá 28 r. žena na svete, ktorá má 30 r. muža, by mala dievčatko.

asia83
14. okt 2020

@viikkki Jediná metóda-počkať si na sono približne v 20 tt a dúfať, že sa dieťa dobre natočí a doktor povie len keď bude na 100 percent vidieť. Ak to teda chcete vedieť pred pôrodom. Trpezlivosť.

asia83
14. okt 2020

@ivca88 Mne vyšlo podobné niečo. DO 15 dňa od začiatku menštruácie dievča (ovuláciu som mala hneď po skončení menštruácie) a 15 dní pred začiatkom menštruácie chlapec (zmenil sa mi ovulačný cyklus, keďže každých 7 rokov sa menia biochemické procesy v tele a ja som mala vtedy po 35. narodeninách). Niečo teda na tom bude. No nepýtala sa už tehotná autorka? Ak teda vie, kedy ovulovala, môže sa domnievať.

liluska1234
18. nov 2020

Baby porate dostala som ms ale mam citlive bradavky mozem byt tehotna ??

viikkki
autor
18. nov 2020

@liluska1234 sprav si test, MS je ako vždy ci slabšia?

lenochch
1. mar 2022

@ckatka cena genetického testu.....dakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre