Ahoj...
Uz som sa pytala bab v skupine, ale skusim aj tu.
Meska mi 5 dni a tehotenstvo mam potvrdene z krvi. Hcg sa pekne zdvojnasobuje. Som PN tak myslim len na kraviny, ale neviem si pomoct. Necitim sa tehotna. Nemam ziadne priznaky okrem casteho cikania. NiC. Ani prsia naliate ani zvacsene ani bolestive. Dnes som dokonca ani raz necitila podbrusko. To uz mi pride fakt divne ved maternica ma raaast. Ja som celkovo mozno neni v tomto citlivy typ kedze mne sa prsia nikdy v zivote pocas cyklu nemeli ani necitim ovulku ale to ze necitim podbrusko ma fakt desi. Dnes ani raz. Povzbudte ma prosim😔
@amalka1991 Buď rada. Keď prídu tehotenské nevoľnosti, hemeroidy a opuchnuté nohy tak budeš s plačom spomínať na tento príspevok. Veď je ešte skoro. To, že niektoré majú príznaky hneď, neznamená, že musíš aj ty. Moja kamarátka keby nemala brucho, ani nevie že je tehotná. Nemala s ničím problémy. Tak buď rada, ešte si toho užiješ až až.
Dakujem. Jedine ma strasi podbrusko. Keby nieco citim tak mam aspon pocit ze sa tam nieco deje...😔...dakujem Vam
Mozno ta to este caka, este je dost skoro. ale pravdou je, ze v mojom okoli som snad jedina ktora roztahovanie maternice citila. Vsetky kamosky mi svorne tvrdia ze ma nema co boliet, ze bolesti nebyvaju lebo ani ony ziadne bolesti nemali...
A kedze ta prsia nezvykli boliet v ramci cyklu, moze byt ze mas jednoducho vyrovnanu hladinu hormonov, tak ako ma byt... vacsina zien ma prilis vysoky estrogen a preto pms, bolesti pri ovulke, prs a podobne, zrejme sa to potom odzrkadli aj v tehotenstve a maju taketo bolesti
Mne raz na sone povedal ze mam praveze estrogenu malo...budem dufam ze je vsetko a babatko rastie.
Nedes sa, moja sestra nemala dva mesiace ziadne priznaky.. a potom to prislo.. :D uzivaj pohodu 🙂)
Viete mna ani tak nedesia tie velke priznaky ako nevolnosti atd. Len ma trapi to podbrusko.
Mne meskala ms 7 dni ked som si prvykrat urobila test a podbrusko ma bolelo ako na ms ako aj pri prvom tehu a kedze sme sa neuspesne snazili pol roka taj som nevedela ci ms ci tehu v 6tyzdni uz zacali mierne nevolnosti brucho vydulo akoby som bola uz v nejakom 10tyzdni a teraz 7tt tak total zle mi je stale 😂😂 uzivaj si bezproblemovy zaciatok
@amalka1991 tak sme na tom teraz úplne rovnako...
@amalka1991 nestresuj sa zbytocne..to ze si tehotna neznamena ze ti ma byt zle a podobne....ja som sa citila naozaj tehotna po treťom štvrtom mesiaci a zle mi bolo na konci tehotenstva vtedy mi vadili vsetky vone jedla..nemysli si ze maternica ti nejako extra narastie ked si na zaciatku tehotenstva len a bud rada ze ti neni zle tymto by si sa mala povzbudit sama 😉
@amalka1991 ja jedine co som mala boli bolesti podbruska, klasicky ako ked ma prist MS, tak som myslela ze to zase nevyslo a ono ano :D a potom ziadne symptomy az v 6tt palenie zahy /nikdy v zivote ma zaha nepalila/ a priserny hlad a unava ale ten az tak v 7-8tt no a nevolnosti len pokial som nejedla.... cize sa cpem v kuse :D miminko ma proste hlad a ja po prvom trimestri + necele 2kg. Nebolia ani ma neboleli prsia... Vlastne keby sme sa o mimi nesnazili tak asi dost dlho nepridem na to ze som tehotna / protoze cca v 6 tt som spinila kvoli hematomu- myslela by som si ze je to slabsia MS /. Takze pokial ti nic nie je uzivaj si to 😍
@amalka1991 Necitaj sprostosti a budes v poriadku.
@amalka1991 Nerieš problém, ktorý neexistuje a hlavne si nevyrábaj problémy. Ja som mala opačný problém a tehotenstvo som cítila od 6 tehotenského týždňa a od 4. mesiaca som bola viac v nemocnici ako doma. Užívaj si tehotenstvo a teš sa, že je bezproblémové.
Si ešte len v 5 tt ...Nevolnosti ešte môžu prísť.... ja som tehot. zistila až v 15 tt.... žiadne príznaky.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Co chces citit v 5.tyzdni? Babo je velke ako spendlikova hlavicka. Nemysli na kraviny, lebo sa do konca zblaznis. Uzivaj si volno. Citaj knizky, kukaj blby serial, nauc sa hackovat, spi, skusaj nove recepty..... bola by si radsej, ak by si cely den grckala? Ale, nerob!