Baby potrebujem poradit,ked beriem podporu teraz a posledny krat mam dostat 15 juna,ale gynekolog mi naposledy vravel ze ked pridem 9.juna tak ma uz vypise na matersku ako to bude,odkedy mi nabieha materska?lebo rada by som este jun poberala podporu kedze mi to vynde ovela viac ako materska prenos podpory mam z rakuska tak preto ale podporu mi budu pocitat z minimalnej mzdy na sk :( nechapem preco nie z rakuskeho platu,tak ci viem este za jun dostat podporu a jul uz materska alebo ako to je,ci povedat gynekologovi nech ma vypise neskor po 15 june teda,dakujem za radu
Nástup najneskôr 6t pre TP, inak sa oberáte o materské. Si to aspoň prepočítajte, či to stojí za to.
@linki90 Materske Ti vypocitaju z denneho vymeriavacieho zakladu, skus si precitat podmienky naroku na matersku, ci ich vobec splnas.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
S doktorom sa dohodneš na termíne na nástupu na materskú. Takže dátum aký ty potrebuješ 🙂