Máte skúsenosti s tejpovaním krížov v tehotenstve?

anika1991
23. jan 2015

Ahojte dievčatá... rada by som chcela vedieť či tu niektoré máte skúsenosti s tejpovaním (kinesiotajpingom) krížov? Čítala som, že si to ženy normálne dávajú aj v tehotenstve, tak rada by som chcela vedieť Vaše skúsenosti!
ĎAKUJEM

luna11
23. jan 2015

Ja osobne s tym nemam skusenosti, ale mam problem s krizami a moja gynekologicka mi na zaciatku tehu vravela, ze mi to strasne odporuca...ak sa bojis toho, ze je to v tehotenstve, tak to vobec netreba. Ide o podporu svalov, co urcite neuskodi, len pomoze ked ti to dobre urobia.

kengurica
23. jan 2015

....skusenost nemam, ale ak ti nalepi odbornik, ktory to nalepi spravne, aby to malo ucinok, tak chod do toho. Uskodit by to nemalo, aj ked byto bolo nalepene "menej spravne".
Ale necakaj zazraky, ak je brusko uz velke. Je to riadna hmotnost pre krize, tak ucinok bude slabsi ako ked bolia krize bez pridanej hmotnosti.

womankc
23. jan 2015

Božínku , keby som o tomto vedela pri mojom poslednom tehu!!!!!! neváhala by som ani sekundu , som skoro umrela od tých bolestí a mám doteraz kvôli tomu problémy

anika1991
autor
23. jan 2015

@luna11
@kengurica
@womankc Ďakujem....za odpoveď..=) bruško ešte až tak veľké nieje =) lepiť mi to bude priateľova známa , ktorá ma vyštudovanú medicínu a taktiež aj certifikát na toto tejpovanie... Už som raz mala tejpu, a pomohlo, tak som chcela vedieť ako to je v tehu či sa to vážne môže...=) tak Vám moc pekne ĎAKUJEM!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre