Máte skúsenosť s výpočtom pohlavia cez chlapecdievča.sk?

karolinava
4. jún 2012

maminky poradte,má niektorá z vás skúsenosť s výpočtom pohlavia zo stránky chlapecdievča.sk? Vyskúšali ste to,vyšlo to nejakej mamine?

tetapetra
4. jún 2012

ja som mala byt chlapec 😀 Mala som mat dievca a mam chlapca. Takze u mna 0 bodov 😀 😀

bluerose
4. jún 2012

Ak ano, je to podla mna len velkaaaa nahoda. Pohlavie zalezi skor od rychlosti spermii a plodnych dni zeny. Chlapcenske su rychlejsie, zato kratko ziju, dievcenske su pomalsie a na vajicko si pockaju...suma sumarum, ak bude sex priamo v plodny den, s najvacsou pravdepodobnostou to bude chlapec, ak budete mat sex viac dni pred dnom D, bude to skor dievca. Ale ani toto nie je 100percentne.

ellit
4. jún 2012

tak mne to vypocitavali a nevyslo im to 🙂

aduskatt
4. jún 2012

ODAN INSTITUTE je zložená zo skupiny astrológov.......tak toto je to prve, co by ma odradilo doverovat.a hned druhe..ako moze astrolog vediet, ktory z muzovych chromozomov sa poskytne do dvojice k zeninmu chromozomu?.............celé zle a vysavac penazi.........samozrejme predpokladaM, ze sa tu objavia aj opacne nazory, najma ak sa nahodou niekomu zadarilo uhadnut.zasa dve moznosti nie je az tak velky vyber na to, aby sa tam odrazila presnost akozevypoctov🙂

kvetinka211
4. jún 2012

@karolinava
Dievcata, poslite aj mne 77eur a taku krasnu gastro astro multi regresnolinearno hyperbolicku analyzu vam spravim, ze sa vam narodia rovno stvorcata. Sanca ze sa ti narodi chlapec je cca. 51%, ze dievca cca. 49%. Ked uz mas napr. chlapca, tak je vysia sanca ze druhe bude dievca, ale nic ti to nezaruci. A hlavne nijako, proste nijako to neovplyvnis.

zuzkalenka
5. jún 2012

aj u mňa to bolo opačne 😉

cat
5. jún 2012

ano, mám skúsenosť a vyšlo presne opačne, dokonca ja som mala byť chlap 😀 😀

nikil
5. jún 2012

Ahoj.Ja ked som bola tehotna so synom (vedela som presne den poc.)tak som nasla tuto stranku.a podla tej tabulky mi to presne vyslo.mozno nahoda. 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre