Máte skúsenosť s určením pohlavia dieťatka podľa krvi partnerov?

sepi
30. apr 2012

Čítala som o metóde určovania pohlavia dieťatka podľa krvi partnerov. Vraj sa každých sedem rokov obmieňa. Akú máte skúsenosť? Je rovnako spoľahlivá, ako všetky ostatné metódy 50:50? 😀

nastasyk
30. apr 2012

Mne to nevyslo ano podla tohto, ani podla cinskeho kalendara...v oboch bolo dievcatko a cakame chlapceka🙂

nescafe28
30. apr 2012

Mne to vyslo podla cinskeho aj krvi mal byt chlapec a aj bol 🙂

rejocka
1. máj 2012

mne vyšiel,podľa krvi,čínskeho a potom aj podľa ultrazvuku-3xchlapček-dvoch už mám z toho doma 🙂

jerryjanka
1. máj 2012

je to presne taka ista spolahlivá metoda ako test z moču, podla činskeho kalendára, podla veku krvi, podla xy iných vecí. najistejšie je to až pri pôrode ale inak má celkom dobru uspešnosť zistovanie z krvi v genetone je tam presnosť 99,5 %, ultrazvuk v neskoršom štádiu tehotenstva. ostatne stoji za prd 😀

masinka
1. máj 2012

podla vsetkych tych zazracnych predpovedi vratane vypoctov podla doktora Jonasa by som mala minimalne dvoch synov 🙂
z krvi som si dala urobit v 10 TT testy v labaku (za 75 EUR) a tam trafili ze to bude dievcatko 🙂

sorciera24
1. máj 2012

v mojom okoli to vychadza kazdemu...podla krvi (na konikovi, co som pocitala bababm, tak 2 nevyslo...)....jasne, ze vynimky su, ale tato metoda sa mne u ludi osvedcila najviac......pozortato metoda sa pri 1. dietati neda pouzit...az na dalsie deti.....cize niektore tu hovoria asi o ine metode......

lili777
1. máj 2012

Ja som si dala zistiť z krvi tiež v Genetone, povedali mi, že to bude dievčatko a vyšlo to🙂 tiež to bolo v nejakom 10-tom týždni a stálo to 70 eur

minnie55
1. máj 2012

Kamarátka s manželom plodili po 2 chlapcoch zaručené dievčatko, termín splodenia dievčatka jej manžel na 10000000% vypočítal podľa čínskeho horoskopu....takže majú 3 chlapcov 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Ale to len na okraj, predpokladám, že sa pýtaš na určenie pohlavia, už keď je žena tehotná, alebo nie ? Mne určil lekár pohlavie z USG už v 13.-tom týždni.

ivonach
12. sep 2012

Baby za kolko dni vam prisli vysledky že co to bude? Na stránke pisu 5 pracovnych dni ja mam piaty a stale nic.

mita9
12. sep 2012

@ivonach mne to prislo do 5 dni ale az poobede okolo 16:00- 17:00hod

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre