Mastička od kožnej

mariasalome111
7. mar 2018

Baby bola som na kožnom,,,nejaká vyrážka za uchom...už som to tu spomínala, len sa chcem opýtať... používali ste niekto tú mastičky v tehu ? Moja kožná lekárka niekedy aj povie, že sa môže.,,ale na pribalovom letáku je opak. Že je to len lokãlne, ale aj tak si myslím, še všetko prechádza do krvného obehu.
Tá vyrãžka má tendenciu rãsť, je to istý druh materského znamienka, taká červená, čo sa bežné vypaľuje u možnej elektrický a keďže som tehu, tak nie. dala mi masť, aby nerástli to znamienko červené...nevieeem čo mãm robiť.

jeennyv
7. mar 2018

@mariasalome111 na vacsine liekov je ze ich tehu zeny nemozu alebo sa maju poradit s lekarom, lebo predsa lieky a ich ucinky nie su testovane na tehu zenach cize nevedia co mozu sposobit..to je tak vo vseobecnosti...krem ti zas neprenikne to krvi do tych najhlbsich utrob koze a tela, to by sa potom niektore veci lieci cez krem jedna radost...radsej krem nez by sa to malao zvacsovat a robit problemy pripadne rezat atd...a to umrtvenie ci invazivne riesenie je potom ovela viac skodlive ako mast

jeennyv
7. mar 2018

@mariasalome111 ale to je len moj nazor....

simdob
7. mar 2018

a tu je v letáku napísané, že to nie je pre tehotné? ale jeennyv má asi pravdu v tom, že keby to rástlo tak by to mohlo spôsobiť asi väčšie problémy ako mastička

mariasalome111
autor
7. mar 2018

@simdob ok, ale keď som tehotná? V letãku píše, poraďte sa s lekárom,,,a niekedy aj to čo by sa nemalo, oni jednoducho,,veď môžeš,,mňa sa to netýka...niekedy mám taký pocit.

cervenaruza123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mariasalome111
autor
7. mar 2018

@cervenaruza123 ďakujem popremýšľam nad tým..

kr058
8. mar 2018

Môžete to kľudne používať, pokiaľ si tým nebudete natierať veľké plochy tela. V tehotenstve sa to môže bez problémov používať v zmysle odporúčaného dávkovania. Nebojte sa, nevstrebe sa to do krvi, pokiaľ si tým budete natierať tak malú plochu ako je za uchom.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre