Je to ok keď idem v tehotenstve na masáž? Som v 5. mesiaci, ide o jemné rozmasírovanie hornej časti chrbta v sede. Mám totižto šialene bolesti chrbtice 🙈 Ďakujem.
@majlo1234 ďakujem krásne a robia ti nejaký špeciálny typ masáže keďže si tehu? Alebo viacmenej rovnaká ako dovtedy? Neviem na čo sa pripraviť😅
Ja som si dala pauzu a skončila som na pohotovosti s tým že som nevedela dýchať a trpla mi ruka... Bolo to z chrbtice, nadávala som si že som si dala pauzu 🙈 potom som sa hneď objednala a chodila do konca 8 mesiaca, v 9tom sa už neodporúča
@kris_tin257 ďakujem krásnee, no presne ako ja🙈 ja som chodila do otehotnenia tiež pravidelne a potom som prestala, no bolesti sú už neznesiteľné🙈🙈
Len pekne chod, ja mám svoju fyzioterapeutku na ktorú nedám dopustiť, v tehotenstve má masírovala len na boku a v sede, ak máš skúseného fyzio tak sa nie je čoho báť vedia čo robia 😊
chodila som od 5.-teho mesiaca do 8.-meho na tehotenské masáže celého tela v Žiline každé 2-3 týždne, bola to iste úľava, v podstate mi to prišlo ako klasická masáž, len jemnejšia... ku koncu som mala problém s dýchaním, ale pani vedela ako na to, pri poslednej masáži mi odmietla masírovať oblasť krížov...
@kris_tin257
@chiarisimo
Baby tak bola som, fyzio je veľký profík ale aj tak som trochu vystrašená, lebo ma to teraz dosť bolí celé. Masiroval len hornú časť, šiju a už skôr ku hlave ale aj pod lopatkami trochu, tam som to mala zablokované. Mam to až ako keby mierne opuchnuté a boľavé na dotyk, dosť mi to rozmasíroval. Myslíte, že je to takto ok? Chodím k nemu roky, je to normálne zdravoťak. Prízvukoval niekoľkokrát, že ktoré zóny sa nesmú atď, masiroval ma len v sede, ale to aj bolelo tie moje stuhnuté časti, tak som trochu vystresovaná, či všetko ok.
Mala si spazmy ktoré uvoľnil, ak si mala veľmi stuhnutý chrbát je normálne ak budeš mať svalovicu pár dní 😊
Uvoľni sa 😉
@kris_tin257
@chiarisimo
Joj ďakujem baby, konečne mi je inak aspoň lepšie a viem fungovať 🙏❤️ to je úľava po tom trápení..
Ja som chodila v prvom tehu len chrbát v sede a plánujem už aj teraz v druhom tehu chrbát mam ko aj v práci už to dosť cítim aj počas spánku takže isto pôjdem aspoň vrch jemne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja chodim, tiez zacinam piaty. Kym vladzem lezat, tak si nechavam jemne hladkat aj krize, potom uz lwn posediacky