Ahojte baby,prosím o radu.
Som pár dní po KET, zatiaľ ešte neviem výsledok ale posledné dva dni mám tak príšerné bolesti v krížovej oblasti, zrejme nejaký zápal s ofuknutia, problém mi robí aj chôdza. Môžem si dať ni čo od bolesti okrem paralenu prípadne mi môže muž masírovať krize? Mávam s tým problém a viem že samé to neprejde.dakujem moc
@bambulienka25 no pokiaľ viem tak v tehotenstve je masáž krížovej oblasti veľmi riziková,no neviem ako je to keď ešte ani neviem či tehotná som a aby som nie o masážou nepokaslala ak sa embryjko iba uhniezduje.paralenov by som si musela dať aspoň 10 aby zabrali,preto sa pýtam či je niečo aj okr m paralenu
Ja by som masaz nariskovala a hlavne nie od muza. Ak si doma pohladaj nejakrho fyzioterapeuta ci vie prist aj domov - niektori su ochotny
Masaz radsej nie. V 7tt som mala zapal obliciek, krv a bielkoviny v moci, brala som atb a Novalgin. Potom sa to zopakovalo okolo 16tt zas. Lekar povedal, ze obcasna davka Novalginu neuskodi plodu.
@simonkazga no ja som momentálne v takom stave že neprejdem pár metrov,obrovské bolesti a keďže toto dôverne poznám,viem že bez niečoho silného budem do rána úplne v riti....tak či tak som už v prdeli čo tieto bolesti a zápal v krížoch spravia s tým embryjkom 😓😓😥😥
Este nehadz flintu do zita! Nech ta manzel hodi na urgent. Povedz im, ze si na zaciatku tehu ale na potvrdeni si este nebola. Nech ti daju nieco bezpecne. Prajem skore uzdravenie.
@simonkazga práveže mi tam nedajú nič.a paracetamol mám aj doma len ten mi nepomôže.ale ďakujem pekne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?